ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στις 21 Αυγούστου αρχίζει η νέα SuperLeague 1!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση στις 19/7 για την τροποποίηση του καταστατικού, ενέκρινε την έναρξη του πρωταθλήματος 21 Αυγούστου αλλά και τη δημιουργία σχολής διασωστών.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση στις 19/7 για την τροποποίηση του καταστατικού, ενέκρινε την έναρξη του πρωταθλήματος 21 Αυγούστου αλλά και τη δημιουργία σχολής διασωστών.

Η ΕΠΟ πήρε σημαντικές αποφάσεις, αρχικά θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση στις 19 Ιουλίου. Μοναδικό ζήτημα είναι η τροποίηση του καταστατικού με βάση τις παρατηρήσεις τόσο της UEFA όσο και της FIFA μετά την επίσκεψη του κλιμακίου.

Παράλληλα το πρωτάθλημα της Super League θα αρχίσει στις 21 Αυγούστου. Τέλος η ΕΠΟ πήρε την απόφαση να δημιουργήσει σχολή διασωστών, αλλά και να υλοποιήσει σεμινάρια πρώτων βοηθειών με την υποστήριξη του ΕΚΑΒ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΠΟ:

“Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις.

Την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. την Δευτέρα 19 Ιουλίου με μοναδικό θέμα τις Τροποποιήσεις Καταστατικού της Ομοσπονδίας. Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη εξαιτίας μη επαρκούς χρόνου διαβούλευσης επί των προσφάτως προτεινομένων από την UEFA και την FIFA τροποποιήσεων καταστατικού, οι οποίες διαβιβάστηκαν στην Ομοσπονδία μετά την επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου εμπειρογνωμόνων των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών.

Την επανέναρξη του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Άμμου, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων.

Τη δημιουργία σχολών για διασώστες και την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων πρώτων βοηθειών με την υποστήριξη του ΕΚΑΒ για την κάλυψη αθλητικών γεγονότων, κατόπιν εισήγησης της Ιατρικής Επιτροπής.

Την έγκριση του αιτήματος της Super League 1 για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 21 Αυγούστου 2021.

Την έγκριση του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών 2021/2022.

Την έγκριση έκθεσης πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής από 1/6/2020 έως 31/5/2021 (διοικητικός απολογισμός).

Την έγκριση του προϋπολογισμού της περιόδου 1/1/2022 – 31/12/2022″.

πηγή: Novasports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button