Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΑΟ Στυλίδας: Κράτησε 7 νεαρούς και για τη νέα σεζόν! (pics)

Την ανανέωση της συνεργασίας της με 7 νεαρούς ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο ΑΟ Στυλίδας.

Την ανανέωση της συνεργασίας της με 7 νεαρούς ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο ΑΟ Στυλίδας.

Η διοίκηση του ΑΟ Στυλίδας πριν από λίγα λεπτά έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με 7 νεαρούς ποδοσφαιριστές, στους οποίους αναμένεται να στηριχθεί και τη νέα χρονιά.

Ο λόγος για τους Χρήστο και Κωνσταντίνο Βαρυπάτη, τον Ορέστη Φίκου, τον Κώνσταντίνο Ζαγκανά, τον Χρήστο Σύρμο, τον Νικόλαο Στεργιόπουλο και τον Κυριάκο Ελευθερίου.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΑΟΣ στην προσπάθεια που κάνει για την καινούργια σεζόν θεωρεί ότι πριν ανακοινωθούν μεταγραφές προπονητές και στόχοι της ομάδας θα πρέπει να ανακοινώσει ότι κύριο μέλημα της είναι η στελέχωση και ενίσχυση της ομάδας από νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα είναι το μέλλον και αύριο της ομάδας.

θα θέλαμε λοιπόν να σας ανακοινώσουμε την ανανέωση με την ομάδα μας τών νεαρων ποδοσφαιριστων Βαρύπατη Χρήστο, Βαρύπατη Κωνσταντίνο, Ορέστη Φίκου, Ζαγκανα Κωνσταντίνο, Συρμο Χρήστο, Στεργιόπουλο Νικόλαο, Ελευθερίου Κυριάκο…

Επίσης να ευχηθούμε στον Μαραμη Γεώργιο και Δανιήλ Κωνσταντίνο καλή θητεία, και στους νεαρούς μας Κιρα Νίνο,και Αλμεταη Στυλιανο καλή πρόοδο,όπως και στους Αρμάντο Πατσανι,και Τεγο Στυλιανό καλή σταδιοδρομία.. Η προσπάθεια ανίχνευσης νέων ποδοσφαιριστών από την ευρύτερη περιοχή συνεχιζονται…!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button