Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ανοιχτοί λογαριασμοί» στη Λάρισα!

Απόλλων Λάρισας και Δόξα Δράμας (15:00 ERTSPORTS) τίθενται σήμερα αντιμέτωποι, σε εξ αναβολής ματς για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Απόλλων Λάρισας και Δόξα Δράμας (15:00 ERTSPORTS) τίθενται σήμερα αντιμέτωποι, σε εξ αναβολής ματς για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Με την εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την Δόξα Δράμας (15:00) πέφτει σήμερα, η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς αναβλήθηκε λόγω έντονης χιονόπτωσης, που έπληξε την Λάρισα λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Ο Απόλλων Λάρισας του Κώστα Φρατζέσκου, που προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή στοχεύει στο τρίποντο και στην τρίτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία θα του δώσει την δυνατότητα να ανέβει πιο ψηλά στην βαθμολογία. Μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα για τον κόουτς των «κυανόλευκων» αποτελούν ο τιμωρημένος Μπάλλας και ο Λίταινας.

Στον αντίποδα η Δόξα Δράμας του Θανάση Κολιτσιδάκη, η οποία προέρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων της και να μπει στο κόλπο για την διεκδίκηση της 6ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ. Εκτός πλάνων του τεχνικού των «μαυραετών» για τον εν λόγω αγώνα έχουν τεθεί οι τραυματίες Σπυρόπουλος, Αγγελόπουλος, Ηλιάδης, Αγιώτης και οι Μενσά, Νιμπά… Αντίθετα οι Κουκόλης και Βάντερσον εξέτισαν τις ποινές τους και επέστρεψαν στην αποστολή.

15:00 Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας (ERTSPORTS)

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button