FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ψάχνει ομάδα… για φιλικό η Λαμία!

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι… βάλσαμο για τη Λαμία, που ψάχνει για φιλικό παιχνίδι και θέλει να αφήσει πίσω της τα κακά αποτελέσματα. Τα δεδομένα για τον Μπάμπη Τεννέ και την προπονητολογία που έχει ξεκινήσει.

Δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια δεν συνιστούν το ιδανικό ξεκίνημα για μια ομάδα στον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος. Η Λαμία βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να αφήσει πίσω της τις δυο (δύσκολες) πρώτες αγωνιστικές με «0» στο πηλίκο κι αναγκάζεται από νωρίς να «ατενίζει» τη βαθμολογία από χαμηλά.

Η διακοπή της Super League… ανακούφισε άπαντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο , αφού η ηρεμία είναι απαραίτητη για τη συνέχεια, που αναμένεται αρκετά απαιτητική, με εκτός έδρας αναμετρήσεις στο Περιστέρι με Ατρόμητο και στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, μέχρι να επιστρέψει εντός έδρας για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Μέχρι τότε οι Λαμιώτες θέλουν να δουλέψουν στις αδυναμίες τους, καθώς και να εντάξουν τον Τάσο Καραμάνο στον τρόπο παιχνιδιού τους, αφού θεωρούν πως ο Έλληνας επιθετικός μπορεί να βοηθήσει την «ασθμαίνουσα» γραμμή κρούσης.

Εξάλλου, ο Φακούντο Μπερτόγλιο έχει πλέον ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο κι αναμένεται να είναι έτοιμος άμεσα, ενώ ο Γιάννης Σκόνδρας αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παίκτη της και να την ενισχύσει στη συνέχεια.

Στο πλαίσιο της «μίνι-προετοιμασίας», θα αναζητηθεί αντίπαλος για φιλικό ως το τέλος της εβδομάδας. Δεδομένων των έργων στο ΔΑΚ, αυτό θα γίνει εκτός έδρας, με πιθανότερους αντιπάλους κάποιους κοντά γεωγραφικά, όπως την ΑΕΛ, τον Βόλο ή τον Λεβαδειακό.

πηγή: gazzetta

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button