ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παλικαρίσια ισοπαλία για τον ΠΑΣ Λαμία Κ19!

Παλικαρίσιο βαθμό στην έδρα του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Παναθηναϊκού πήρε το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία.

Παλικαρίσιο βαθμό στην έδρα του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Παναθηναϊκού πήρε το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία.

Το συγκρότημα του Λάκη Παπανικολάου μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης (πλέον είναι πρώτος στην βαθμολογία) κατάφερε να πάρει ακόμη έναν βαθμό απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που έχει στόχο το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, με τους κυανόλευκους να φτάνουν πλέον τους 9 βαθμούς!

Στο 10′ η Λαμία προσπάθησε να απειλήσει με σουτ του Γιαννακάκου αλλά ο Λίλο απέκρουσε σε κόρνερ. Οι Πράσινοι απάντησαν στο 16′ με εκτέλεση φάουλ του Πορφυρόπουλου έπειτα από πάσα του Καλοσκάμη αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ μπλόκαρε.

Το Τριφύλλι δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ στο 32′ με κεφαλιά του Νταμπίζα που κατέληξε άουτ και στο 50′ με σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή που δεν βρήκε στόχο.

Η τελευταία φάση καταγράφηκε στο 85′ έπειτα από καλή μπαλιά του Προδρομίτη αλλά το σουτ του Νταμπίζα μέσα απ’ την περιοχή και πάλι δεν βρήκε στόχο.

Συνθέσεις των ομάδων


Παναθηναϊκός: Λίλο, Ζαφείρης (65′ Καρνέζης), Καμαρός, Κολόμπο, Προδρομίτης, Πορφυρόπουλος (71′ Κωστόπουλος), Ψύλλας (71′ Τόρρα), Λιατίφης, Νταμπίζας, Καλοσκάμης, Βολάκης.

Λαμία: Τρόπουλος, Πέτρου, Κώστας, Τρούμπουλος, Δερματάς, Δαβής, Μαργαρίτης, Αναγνωστόπουλος, Κοντονίκος, Κυριζάκης, Γιαννακάκος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button