ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Τύπος «στέλνει» τον Μίλος Ντέλετιτς στη Λαμία!

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει πλέον ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του Μίλος Ντέλετιτς. Λέτε να επιστρέψει στον ΠΑΣ Λαμία; Δείτε τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει πλέον ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του Μίλος Ντέλετιτς. Λέτε να επιστρέψει στον ΠΑΣ Λαμία; Δείτε τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Μπορεί ο Μίλος Ντέλετιτς να βρέθηκε στην επίσημη “πρώτη” της ΑΕΚ χθες το απόγευμα ωστόσο λίγο αργότερα δεν είδε το όνομα του στις κλήσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Πορταριά και πλέον μέτρα αντίστροφα για την έξοδο του από τους κιτρινόμαυρους!

Το ενδιαφέρον ωστόσο είναι ότι η μεγαλυτερη μερίδα του τύπου επιμένει για επιστροφή του “Ντέλε” στην Λαμία όπου έκανε την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα θέλουν τον Σέρβο εξτρέμ να έρχεται ελεύθερος στη Λαμία και όχι με την μορφή δανεισμού, την ίδια ώρα που από την Τουρκία εξακολουθούν να τον έχουν στο στόχαστρο τους αρκετές ομάδες, παρακολουθώντας τις εξελίξεις.

Αυτό που έχει ουσία είναι η επιθυμία του ίδιου. Αν δηλαδή θα επιλέξει να συνεχίσει και φέτος στην Λαμία η οποία από νωρίς έχει φροντίσει να ανεβάσει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν, ή αν θα επιλέξει την πρόκλιση ενός άλλου πρωταθλήματος.

Η Λαμία δεδομένα ενδιαφέρεται για τον παίκτη και μάλιστα αποτελεί και πόθο διακαή (το ειχε δηλώσει άλλωστε και ο συνεργάτης του Μιχάλη Γρηγορίου, Πάρης Ανδράλας δε συνέντευξή του μετά το τέλος του πρωταθλήματος “ελπίζουμε να έχουμε τον Ντέλετιτς και του χρόνου”) ο ίδιος ο Ντέλετιτς πέρασε καλά στη Λαμία οπότε μένει να δούμε αν θα κοσμεί με την παρουσία του το “Αθανάσιος Διάκος” και τη νέα χρονιά!

Διαβάστε επίσης

Back to top button