ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Οικονομική υπέρβαση έκανε η Λαμία με Γκέντσογλου!»

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται σε κατάσταση μεταγραφικής ενίσχυσης και όπως έχει δείξει έως τώρα το «χέρι έχει μπει βαθιά στη τσέπη».

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται σε κατάσταση μεταγραφικής ενίσχυσης και όπως έχει δείξει έως τώρα το «χέρι έχει μπει βαθιά στη τσέπη».

Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου και η Λαμία έχει ανανεώσει ήδη με τους ποδοσφαιριστές που ήθελε να τους κρατήσει ενώ έχει προχωρήσει και στην απόκτηση 4 ποδοσφαιριστών, που θα καλύψουν ή θα ενισχύσουν τα κενά ορισμένων θέσεων.

Αν αυτό το λέγαμε τα προηγούμενα χρόνια… θα έμοιαζε καλώς ή κακώς με αστείο. Παρόλο αυτά, η κατάσταση στη «κυανόλευκη» ομάδα φαίνεται πως έχει αλλάξει. Έχει αλλάξει προς το καλύτερο και μάλιστα φέτος η υπέρβαση που αναζητούν όλοι να κάνει η ομάδα στο αγωνιστικό, θα ακολουθήσει την οικονομική υπέρβαση που έχει κάνει ΗΔΗ η διοίκηση από τον Ιούνιο στα μεταγραφικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime, μπορεί το «μπαμ» του ΠΑΣ να έγινε με τον Γιώργο Μανούσο ο οποίος όπως έχετε διαβάσει ήδη δέχθηκε μία πρόταση… που δεν μπορούσε να αρνηθεί, η οικονομική υπέρβαση έγινε με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Πιο συγκεκριμένα:

Αρκετά μεθοδικά και αποφασιστικά έχει ξεκινήσει η Λαμία φέτος στο μεταγραφικό παζάρι. Λίγα ήταν τα κενά που έπρεπε να καλύψει και για τα περισσότερα το έκανε ήδη με τη διοίκησή της να κινείται εντελώς διαφορετικά από άλλα χρόνια παίρνοντας όποιους έως τώρα θέλει.

Θανάσης Γκαραβέλης, Χρήστος Ελευθεριάδης, Γιώργος Μανούσος και Σάββας Γκέντσογλου οι τέσσερις που έχουν αποκτηθεί. Τα χρήματα που χρειάστηκαν για τους δύο τελευταίους δεν ήταν λίγα. Το Sportime αποκάλυψε πως η Λαμία για τον Μυτιληνιό φορ έδωσε 250.000 ευρώ συνολικά για την επόμενη διετία. Καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν έφτανε τόσο ψηλά. Κάπου εδώ να σημειωθεί, πάντως, πως ο παίκτης είχε κρούση από άλλο πρωτάθλημα με καλύτερα χρήματα και την απέρριψε.

Το συμβόλαιο του Μανούσου θα είναι από τα μεγαλύτερα τη νέα σεζόν, όμως, υπάρχουν και 1-2 παίκτες που θα έχουν ένα… κλικ πιο υψηλό κασέ.

Ο Γκέντσογλου είναι σε αυτούς. Στην Ελλάδα δεδομένα δεν θα έβρισκε ο 30χρονος χαφ τα χρήματα που είχε στην Αλ-Ανταλάχ. Ήθελε, όμως, να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Πήρε μία αποζημίωση, αλλά θα έπρεπε να δαπανηθεί και ένα σημαντικό ποσό από τους «κυανόλευκους».

Να σημειωθεί πως οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ στη Λαμία. Δεν αποκλείεται να γίνει άλλη μία πολύ καλή κίνηση προσεχώς. Ακόμα, άλλωστε, βρισκόμαστε στις αρχές του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης

Back to top button