Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Παπανικολάου: «Εκλογές στις 12/9, κάποιοι πανηγύρισαν που ακυρώθηκαν στις 30/5»

Ο υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ημερομηνία των εκλογών, τονίζοντας ότι πρέπει να διεξαχθούν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ημερομηνία των εκλογών, τονίζοντας ότι πρέπει να διεξαχθούν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο Άγγελος Παπανικολάου ανέφερε μεταξύ άλλων στο «Sport FM»:

«Σήμερα είχαμε απόφαση από το Πρωτοδικείο, απορρίφτηκαν τα όσα ζήτησαν οι κύριοι Λιόλιος και Φασούλας, γίνανε τραγελαφικά πράγματα, ο καθένας πάει στο δικαστήριο για ότι θέλει. Δεν αφήνουν την διαδικασία να προχωρήσει παρακάτω και δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε εκλογές στις 30 Μαΐου.

Το καταστατικό λέει δια ζώσης σχετικά με το πώς θα γίνουν οι εκλογές, αλλά μπορεί να γίνουν ηλεκτρονικά αν το κρίνουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Πρέπει να υπάρξει μια ηρεμία. Ο στόχος ο δικός μας είναι να βοηθήσουμε το μπάσκετ. Εγώ κάλεσα όλους τους υποψηφίους να μιλήσουμε όλοι μαζί και λοιδορήθηκα.

Με δεδομένο ότι οι Εθνικές ομάδες έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους, υπάρχει μια μεγάλη δυσκολία να κάνουμε εκλογές αυτή την περίοδο. Έχουμε προκηρύξει εκλογές για 12 Σεπτέμβρη. Είναι τραγικό να μην γίνουν εκλογές, ελπίζω να μη σκαρφιστούν κάτι. Κάποιοι πανηγύριζαν όταν ακυρώθηκαν οι εκλογές στις 30 Μαΐου. Αν υπάρχει κάποια άλλη νομοθετική παρέμβαση, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.

Αν ήμουν υπουργός θα κοίταζα την χρηματοδότηση της ΕΟΚ. Με δυσκολία μπορούμε να στηρίξουμε τις Εθνικές ομάδες. Έχουν δοθεί μόνο τα 395.000 από το 1.800.000 ευρώ, κινδυνεύουν οι μισθοδοσίες των υπαλλήλων και προσπαθούμε όπως μπορούμε με τους χορηγούς να τα βγάλουμε πέρα. Κακώς δεν δημοσιεύονταν οι ισολογισμοί στο παρελθόν. Τα λόγια μας τα κάνουμε πράξη και αυτό είναι δέσμευση, όχι μόνο στα λόγια».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button