Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Φθιώτιδας: Ο νέος συνδυασμός του Κώστα Σακελλάρη!

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Κώστας Σακελλάρης ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα τον νέο του συνδυασμό με μότο «Επιχείρηση Καθαρά Χέρια».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Κώστας Σακελλάρης ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα τον νέο του συνδυασμό με μότο «Επιχείρηση Καθαρά Χέρια».

Οι εκλογές της ΕΠΣ Φθιώτιδας πλησιάζουν (28/6) και όλοι οι άμεσα ενδιαφέρομενοι προετοιμάζουν τους συνδυασμούς τους.

Χθες το βράδυ, ένας από τους υποψήφιους προέδρους, ο Κώστας Σακελλάρης, ανακοίνωσε τον δικό του συνδυασμό, με τον οποίο θα διεκδικήσει την προεδρία.

Το όνομα του συνδυασμού είναι:  Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Σωματείων Φθιώτιδας και ως μότο έχουν το «επιχείρηση καθαρά χέρια».

Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Σωματείων Φθιώτιδας

Ανακοινώθηκε το όνομα του Συνδυασμού του Υποψήφιου Προέδρου, Κώστα Σακελλάρη, για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Φθιώτιδας στις 28 Ιουνίου.

Το όνομα του Συνδυασμού είναι “Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Σωματείων Φθιώτιδας” και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των Υποψηφίων Μελών.

Ο Συνδυασμός απαρτίζεται από 16 προέδρους και 5 μέλη ΔΣ ομάδων που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Με μότο “επιχείρηση καθαρά χέρια”, ο Συνδυασμός αποσκοπεί να ηγηθεί της ΕΠΣ Φθιώτιδας, για την ανάδειξη των ταλέντων του νομού, την στήριξη των όλων των ομάδων και την αμέριστη συμπαράσταση και ενίσχυση της Πρώτης ομάδας του νομού, τον ΠΑΣ Λαμία.

Μακριά από σκοπιμότητες, δολοπλοκίες, προσωπικά οφέλη και ιδιοτέλειες, οι 21 ευελπιστούν να αναγεννήσουν το Φθιωτικό ποδόσφαιρο από το τέλμα και την ανυπαρξία που έχει πέσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Θυμηθείτε εδώ ποια σωματεία έχου δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές που έρχονται στο τέλος του Ιουνίου:

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας ανακοίνωσε τις ομάδες που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές!

Διαβάστε επίσης

Back to top button