ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε στον ΟΦΗ ο Επασί!

Ο ΠΑΣ Λαμία έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Ντεβίς Επασί, ο οποίος όμως δεν έχει απαντήσει ακόμη και ο ΟΦΗ «καραδοκεί» για να τον κατεβάσει στην Κρήτη!

Ο ΠΑΣ Λαμία έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Ντεβίς Επασί, ο οποίος όμως δεν έχει απαντήσει ακόμη και ο ΟΦΗ «καραδοκεί» για να τον κατεβάσει στην Κρήτη!

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θέλει πάση θυσία να κρατήσει και τη νέα χρονιά ο ΠΑΣ Λαμία, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο λόγος για τον Καμερουνέζο διεθνή τερματοφύλακα, Ντεβίς Επασί. Ο Επασί, τη χρονιά που ολοκληρώσαμε αγωνίστηκε 27 φορές με τη φανέλα της Λαμίας, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα και 14 ματς clean sheet σε SuperLeague 1 (κανονική διάρκεια και playouts).

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που θέλει τόσο ο Μιχάλης Γρηγορίου όσο και η διοίκηση της ομάδας να παραμείνει ο Επασί στον σύλλογο. Η πρόταση ανανέωσης έχει γίνει, απάντηση όμως δεν έχει δοθεί με τον ποδοσφαιριστή να έχει ενσωματωθεί στην Εθνική Καμερούν με στόχο τη συμμετοχή του στο Copa Africa, το οποίο θα διεξαχθεί στο Καμερούν από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022.

Φημολογείται πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να περιμένει και ψάχνεται για κάτι καλύτερο, δηλαδή μία ευκαιρία σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα από αυτό της SuperLeague 1.

Οι «μνηστήρες» όμως έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνισή τους και σύμφωνα με το Sportime, ο Επασί βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ, ο οποίος ψάχνει για δύο τερματοφύλακες. Το συμβόλαιο του Αφρικανού τερματοφύλακα ολοκληρώνεται με τον ΠΑΣ Λαμία στις 30 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button