Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Σημεία από 1.90 μέχρι 4.30 στο Euro 2020

Οι στοιχηματικές επιλογές του Ιn2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #Euro2020 #στοίχημα #In2Sports #ChrisVen #προγνωστικά

Οι στοιχηματικές επιλογές του Ιn2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #Euro2020 #στοίχημα #In2Sports #ChrisVen #προγνωστικά

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Το υπέροχο σε εκτέλεση γκολ του Αλεκσέι Μίραντσιουκ στο φινάλε του πρώτου μέρους χάρισε μία πολύτιμη νίκη στη Ρωσία επί της Φινλανδίας με 1-0 στο εναρκτήριο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Euro 2020 και μπέρδεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα στη μάχη για την πρόκριση από το Β΄ όμιλο.

Με γκολ του Άαρον Ράμσεϊ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ένα του Κόνορ Ρόμπερτς στις καθυστερήσεις του αγώνα, ήταν αρκετά για να χαρίσουν, στο Μπακού, τη μεγάλη νίκη στην Ουαλία κόντρα στην Τουρκία με 2-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του EURO 2020.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στους 4 βαθμούς και πολύ κοντά στους «16» πλέον η παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος έχασε και πέναλτι στο 61’, έμειναν στο «μηδέν» για δεύτερο σερί ματς οι πολύ άστοχοι Τούρκοι κι όλα δείχνουν ότι αποχαιρετούν τη διοργάνωση από νωρίς.

Η Ιταλία συνέχισε από εκεί που ξεκίνησε με εμφατικό τρόπο το Euro 2020, όμως το ίδιο εντυπωσιακή ήταν και η συνέχεια για την εξαιρετική ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, που έγινε η πρώτη η οποία προκρίνεται στη φάση των νοκ άουτ αγώνων, από τη 2η αγωνιστική των ομίλων.

Μετά το 3-0 της πρεμιέρας απέναντι στην Τουρκία, οι «ατζούρι» νίκησαν με το ίδιο σκορ (3-0) και την Ελβετία στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, παρουσία 16.000 θεατών και με 6 βαθμούς σε δύο αγώνες εξασφάλισαν μια άνετη πρόκριση από τον Α΄ όμιλο.

Τρείς αναμετρήσεις εχει σήμερα το πρόγραμμα για την 2η αγωνιστική του Euro 2020. Το πρώτο παιχνίδι στις 16:00 ανάμεσα σε Ουκρανία και FYROM. Δεύτερο παιχνίδι στις 19:00 ανάμεσα σε Δανία και Βέλγιο. Και τέλος στις 22:00 η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Αυστρία.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button