Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Β΄: Κλεισμένος και ο Γιούσης – Παίρνει εξτρέμ και στράικερ

«Πράσινοι» και ο 20χρονος αριστερός μπακ Μαρτίνης και o 18χρονος Κύπριος σέντερ μπακ Αντωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Παναθηναϊκός Β΄ έχει κλείσει τον εξτρέμ που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, Χρήστο Γιούση.

«Πράσινοι» και ο 20χρονος αριστερός μπακ Μαρτίνης και o 18χρονος Κύπριος σέντερ μπακ Αντωνίου.

Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού Β΄προχωράει το τελευταίο χρονικό διάστημα, προκειμένου η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα να είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το τριφύλλι έχει αποκτήσει τον Χρήστο Γιούση. Ο 22χρονος πλέον εξτρέμ αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της ΑΕΚ, από την οποία την περασμένη σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην Παναχαϊκή. Την περασμένη σεζόν με την ομάδα της Αχαϊας πέτυχε 4 γκολ, μοίρασε δύο ασίστ σε 27 συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πλατανιά, ενώ έχει φορέσει και την πρώτη φανέλα της Ένωσης.

click here
Παράλληλα, οι πράσινοι έχουν κλείσει τον Απόστολο Μαρτίνη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Άρη και είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραχώρησε τον παίκτη και διατήρησε ένα ποσοστό μεταπώλησης. Ο Μαρτίνης αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, είναι 20 χρονών και έρχεται στο τριφύλλι αρχικά για την δεύτερη ομάδα. Αν πάει καλά ωστόσο θα προωθηθεί και στην πρώτη ομάδα.

Επιπρόσθετα, παίκτης του τριφυλλιού πρέπει να θεωρείται και ο Ευαγόρας Αντωνίου. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και είναι 18 ετών. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ΑΕ Λεμεσού ενώ έχει αγωνιστεί και στον Κούρη Ερήμης ως δανεικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός Β΄ θα αποκτήσει δύο ξένους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ του και ίσως ένα ακόμα εξτρέμ και ένα στράικερ. Η δεύτερη ομάδα του τριφυλλιού έχει αρχίσει την προετοιμασία της ενώ θυμίζουμε ότι την Κυριακή θα δώσει στο Κορωπί το πρώτο της φιλικό με την πρώτη ομάδα.

Πηγή:  SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button