Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Θέλει παίκτη από Ρωσία, Ουκρανία – Σε αυτή θέση, όλες οι εξελίξεις

Μετά τον Κριχόβιακ, η ΑΕΚ ψάχνεται και πάλι στην αγορά της Ρωσίας και της Ουκρανίας. #slgr #aekfc #μεταγραφές #slgrinterwetten #Krychowiak

Μετά τον Κριχόβιακ, η ΑΕΚ ψάχνεται και πάλι στην αγορά της Ρωσίας και της Ουκρανίας

Ακόμα κάτι από ΑΕΚ αλλά λίγο πιο αισιόδοξο σε σχέση με τα προηγούμενα. Λέγεται ότι η πρώτη πιο σοβαρή προχωρημένη μεταγραφική υπόθεση αφορά ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται είτε στο πρωτάθλημα της Ρωσίας είτε της Ουκρανίας.

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», είναι μια περίπτωση που είχε τσεκαριστεί προ Αλμέιδα αλλά όταν έγινε γνωστή στον νυν τεχνικό της ομάδας, εκφράστηκε θετικά.

Βέβαια, στην ΑΕΚ τίποτα δεν είναι σίγουρο τη δεδομένη χρονική στιγμή, εδώ κανείς δεν ξέρει ακόμα αν η ομάδα θα παίξει Ευρώπη ή όχι. Ελλάδα είμαστε εξάλλου.

Η ΑΕΚ λοιπόν συνεχίζει να τσεκάρει ή τουλάχιστον τσέκαρε τις αγορές της Ρωσίας και της Ουκρανίας, από εκεί δηλαδή που πήρε τον Κριχόβιακ.

Με τις ρωσικές ομάδες εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και με τα οικονομικά τους να είναι άνω κάτω και τις ουκρανικές ομάδες να μη γνωρίζουν πότε και αν θα παίξουν μπάλα, η κατάσταση είναι ρευστή.

Από εκεί λοιπόν φαίνεται να υπάρχει μια περίπτωση που αρέσει ή τουλάχιστον άρεσε στην ΑΕΚ και αφορά τη θέση του επιθετικού.

Μια και για Τσιτσαρίτο που γράφουν οι μεξικάνοι δε φαίνεται να έχει δόση αλήθειας.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button