Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ξάνθη: Θέλει πάλι προπονητή που την απέκλεισε στα μπαράζ

Φαβορί για τον πάγκο της Ξάνθης ο Τραϊανός Δέλλας με τεχνικό διευθυντή τον Ιεροκλή Στολτίδη. Στη λίστα και ο Συλαϊδόπουλος.

Φαβορί για τον πάγκο της Ξάνθης ο Τραϊανός Δέλλας με τεχνικό διευθυντή τον Ιεροκλή Στολτίδη. Στη λίστα και ο Συλαϊδόπουλος.

Τεχνικό διευθυντή συνεχίζει να αναζητά η Ξάνθη, ώστε να ακολουθήσει η πρόσληψη προπονητή και να «τρέξει» ο σχεδιασμός. Οι περιπτώσεις των Νίκου Νταμπίζα, Παύλου Μυροφορίδη έχουν βγει από το κάδρο και το όνομα που προωθείται πλέον είναι αυτό του Ιεροκλή Στολτίδη. Ο βετεράνος άσος προ τετραετίας είχε εργαστεί στον Αγροτικό Αστέρα, αλλά απολύθηκε γιατί… δεν έπαιζε ο γιος του τότε προέδρου.

Όσον αφορά στην τεχνική ηγεσία, ο ΑΟΞ επιδιώκει για δεύτερη διαδοχική χρονιά να προσλάβει τον προπονητή που τον απέκλεισε στα διπλά μπαράζ και του στέρησε τη συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία. Έτσι, μετά τον Μπάμπη Τεννέ η ακριτική ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Τραϊανό Δέλλα που αποχώρησε από τον Παναιτωλικό.

Αουτσάιντερ για τη διαδοχή δείχνει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. O 42χρονος από το 2014 ήταν στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και από τον Οκτώβριο εντάχθηκε στο τιμ της πρώτης ομάδας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button