ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Είχε δεχθεί πρόταση από το εξωτερικό ο Μανούσος…»

Χθεσινό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γιώργος Μανούσος, προτού υπογράψει στον ΠΑΣ Λαμία, είχε δεχθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Χθεσινό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γιώργος Μανούσος, προτού υπογράψει στον ΠΑΣ Λαμία, είχε δεχθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Ο Γιώργος Μανούσος εδώ και λίγες ημέρες ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΣ Λαμία, με τον 33χρονο επιθετικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική κίνηση για τον ΠΑΣ, καθώς αποκτά έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά την κατηγορία, παίζει σε πάνω από μία θέσεις κάτι που σημαίνει πως μπορεί να δώσει λύσεις, ενώ μην ξεχνάμε το θέμα του γκολ όπου ο Μανούσος το «κατέχει» αρκετά καλά, ενώ η Λαμία αντιμετωπίζει πρόβλημα τα τελευταία χρόνια.

Στα της μεταγραφής του τώρα, ο Μανούσος ήταν διακαής πόθος των ανθρώπων της Λαμίας, οι οποίοι δώσανε «μάχη» για να τον φέρουν στην ομάδα ενώ έγινε και οικονομική υπέρβαση για να αποκτηθεί. Εκτός τώρα από τις ομάδες της SuperLeague 1 που «κυνηγούσαν» τον 33χρονο Μυτιληνιό (Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικό), σύμφωνα με το Sportime ο ποδοσφαιριστής είχε δεχθεί πρόταση και από το εξωτερικό και μάλιστα με καλύτερες οικονομικές απολαβές.

Παρόλο αυτά, ο ίδιος επέλεξε να έρθει στη Λαμία και να ενισχύσει την ομάδα της Φθιώτιδας στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και στόχος της είναι το βήμα παραπάνω.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του θέλει να βοηθήσει τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του και ένας από τους λόγους που αποφάσισε να έρθει στη Φθιώτιδα είναι το πλάνο που του παρουσίασαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button