ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η προσέγγιση του Απόλλωνα, το «restart» στη Λαμία και η Ανόρθωση!

Το στόρι της μεταγραφής του Μίλος Ντέλετιτς στην Ανόρθωση και το κυπριακό ενδιαφέρον από το καλοκαίρι, όταν και τον πήρε δανεικό ο ΠΑΣ Λαμία.

Το στόρι της μεταγραφής του Μίλος Ντέλετιτς στην Ανόρθωση και το κυπριακό ενδιαφέρον από το καλοκαίρι, όταν και τον πήρε δανεικό ο ΠΑΣ Λαμία.

Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΣ Λαμία έψαχνε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορέσει να ηγηθεί στη νέα προσπάθεια που έκανε η ομάδα της Φθιώτιδας. Το στοιχείο που έψαχνε η ομάδα της Λαμίας, το βρήκε τότε στο πρόσωπο του Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος μετά από τεράστια προσπάθεια φόρεσε τα «κυανόλευκα».

Την πορεία του με τη φανέλα του ΠΑΣ, όλοι την γνωρίζουμε με τον Σέρβο να αγωνίζεται σε 26 αγώνες, να πετυχαίνει 6 τέρματα ενώ μοίρασε κι΄άλλα 4.

Κάτι που ίσως να μην γνωρίζατε όμως είναι ότι πριν υπογράψει στη Λαμία ως δανεικός ο Ντέλετιτς, ο Απόλλωνας Λεμεσού, ήθελε πάση θυσία να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, κάτι που ευτυχώς για τον ΠΑΣ δεν κατάφερε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το balla.com.cy o 28χρονος εξτρέμ ήθελε να παίξει σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους και γι’ αυτό έφτασε κοντά στον Απόλλωνα το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν αρχές Αυγούστου του 2020 όταν ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε μια ανάσα από το… λιμάνι (της Λεμεσού) αλλά για διάφορους λόγους δεν προχώρησε η περίπτωση του.

Ότι δεν κατάφερε βέβαια πέρυσι το καλοκαίρι ο Απόλλωνας, πέτυχε τώρα η Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια. Στην Κυπριακή ομάδα περιμένουν πολλά από τον Ντέλετιτς, έχοντας ως εικόνα το τι κατάφερε να πετύχει ο Σέρβος με την «κυανόλευκη» φανέλα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button