Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Να τον «ξεφορτωθεί ήθελε… θα τον πληρώνει και στην Κύπρο!

Δανεικό στην Ανόρθωση έδωσε η ΑΕΚ τον Μίλος Ντέλετιτς, παρόλο αυτά από το συμβόλαιό του δεν θα απαλλαγεί ούτε αυτή τη χρονιά.

Δανεικό στην Ανόρθωση έδωσε η ΑΕΚ τον Μίλος Ντέλετιτς, παρόλο αυτά από το συμβόλαιό του δεν θα απαλλαγεί ούτε αυτή τη χρονιά.

Ένας ποδοσφαιριστής που ήταν στο στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία για εκ νέου δανεισμό (γράφτηκε ότι μπορεί να μείνει και ελεύθερος), ο Μίλος Ντέλετιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση και την Κύπρο.

Όπως φαίνεται, η απόφαση ήταν καθαρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε κάνει γνωστό πως θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, μιας και βρίσκεται σε μία ηλικία που αν δεν κάνει τώρα το βήμα παραπάνω… ίσως τα επόμενα χρόνια να μην έχει την ευκαιρία.

Η ΑΕΚ ήθελε εξ΄αρχής να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του, ένα συμβόλαιο το οποίο ανέρχεται στις 300χιλ. € τον χρόνο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Αφού δεν κατάφερε να βρει για να αφήσει ελεύθερο τον Σέρβο, τον έδωσε εκ νέου δανεικό. Το θέμα είναι ότι και στην Κύπρο που θα παίξει ο Ντέλε, η Ένωση θα κληθεί να καλύψει ένα μέρος των απολαβών του ποδοσφαιριστή, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση του ΠΑΣ Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ανόρθωση θα δώσει περίπου στις 170χιλ. € ενώ τα υπόλοιπα θα δωθούν από την αθηναϊκή ομάδα…

Διαβάστε επίσης

Back to top button