Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ιταλικές και ολλανδικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Πινέδα»

Σύμφωνα με Μεξικανό ρεπόρτερ ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ συγκεντρώνει τα βλέμματα ιταλικών και ολλανδικών συλλόγων. #stoiximan_slgr #aekfc #OrbelinPineda #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Σύμφωνα με Μεξικανό ρεπόρτερ ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ συγκεντρώνει τα βλέμματα ιταλικών και ολλανδικών συλλόγων.

Ο δανεισμός του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ από τη Θέλτα λήγει στο τέλος της σεζόν. Ο 26χρονος Μεξικανός μέσος είναι ενθουσιασμένος στην Ένωση και σύμφωνα με πρόσφατα ρεπορτάζ από την πατρίδα του εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να συνεχίσει στους κιτρινόμαυρους με τον ίδιο να τονίζει σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε:

«Υπάρχουν πολλές προοπτικές, το έχω συζητήσει με τον ατζέντη μου, έμειναν λίγοι μήνες και δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα δώσω τον καλύτερο Ορμπελίν, όπως πάντα προσπαθούσα να κάνω. Αν θα συνεχίσω ή όχι εδώ δεν ξέρουμε, αλλά θέλω να αφήσω ένα καλό σημάδι».

Σύμφωνα πάντως με τον Μεξικανό δημοσιογράφο Χουάν Κάρλος Ντίας, ο Πινέδα βρίσκεται και στο στόχαστρο ομάδων από την Ιταλία και την Ολλανδία. «Το μέλλον του Πινέδα φαίνεται πως βρίσκεται στην τροχιά ιταλικών και ολλανδικών ομάδων έπειτα από τα καλά του νούμερα αυτή τη σεζόν στην Ελλάδα», έγραψε.

Ο ίδιος πάντως ο Πινέδα τη δεδομένη χρονική στιγμή αφήνει τα πάντα ανοικτά, ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο TUDN ανέφερε επίσης: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που διεκδικούμε τον τίτλο στην τελική ευθεία της σεζόν και το απολαμβάνω. Όλοι στον δρόμο μου λένε να τους χορέψω, αλλά εγώ τους λέω ότι χορεύω μόνο στο γήπεδο».

 πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button