ΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ο Σ.Α.Μ.Ε το Ρεγγίνι διοργανώνει ποδηλατικό περίπατο!

Την Πέμπτη 13/8 θα πραγματοποιηθούν οι γνωστές «Ρεγγινοπεταλιές»!

Την Πέμπτη 13/8 θα πραγματοποιηθούν οι γνωστές «Ρεγγινοπεταλιές»!

Ποδηλατικό περίπατο διοργανώνει ο Σύλλογος Αθλητικός Μορφωτικός Εξωραϊστικός το ΡΕΓΓΙΝΙ σε συνεργασία με την Κοινότητα Ρεγγινίου.

Η διαδρομή θα περιλαμβάνει σύντομη περιήγηση μέσα στο χωριό, διαδρομή μέχρι το εκκλησάκι των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δημοσόρεμα, όπου και θα γίνει ένα σύντομο διάλειμμα και επιστροφή στην πλατεία του χωριού.

ΣΑΜΕ ΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΡΕΓΓΙΝΟΠΕΤΑΛΙΕΣ την Πέμπτη, 13/08/2020

Ο Σύλλογος Αθλητικός Μορφωτικός Εξωραϊστικός το ΡΕΓΓΙΝΙ σε συνεργασία με την Κοινότητα Ρεγγινίου διοργανώνει και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε έναν όμορφο ποδηλατικό περίπατο, τις ΡΕΓΓΙΝΟΠΕΤΑΛΙΕΣ 2020, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 13/08/2020.

Οι συμμετέχοντες ποδηλάτες θα συγκεντρωθούν στην πλατεία του χωριού μας από τις 18.00 και μετά και στις 18.30 η ομάδα θα αναχωρήσει για τη βόλτα της, που θα περιλαμβάνει μία σύντομη περιήγηση μέσα στο χωριό, διαδρομή μέχρι το εκκλησάκι των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δημοσόρεμα, όπου και θα γίνει ένα σύντομο διάλειμμα και επιστροφή στην πλατεία του χωριού μας.

Επιθυμητό είναι παιδιά έξι ετών και κάτω να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα, ενώ τους ποδηλάτες θα συνοδεύουν 2 αυτοκίνητα, ένα που θα προπορεύεται και θα ελέγχει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων για την ασφάλεια των ποδηλατών και ένα που θα ακολουθεί την ποδηλατοπομπή.

Στο τέλος της ποδηλατικής βόλτας θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες ποδηλάτες αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, ενώ επίσης θα κεραστούν μπουκαλάκια νερού, χυμοί και κρουασάν (όλα τα προϊόντα που θα δοθούν θα είναι σφραγισμένα), που θα προσφέρουν άνθρωποι του Συλλόγου.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδηλάτου, να γνωριστούμε και να περάσουμε ένα όμορφο και αξέχαστο απόγευμα.

Για το ΔΣ του ΣΑΜΕ το ΡΕΓΓΙΝΙ

Ο Πρόεδρος

Θεόδωρος Γιαννουδάκης

Διαβάστε επίσης

Back to top button