Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στενό pressing σε Μήτογλου η Αρμάνι

Ο Ντίνος Μήτογλου βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά την επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού, ενώ την ίδια ώρα η Αρμάνι Μιλάνο ολοένα και εντείνει τις προσπάθειες προκειμένου να τον κάνει δικό της!

Ο Ντίνος Μήτογλου βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά την επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού, ενώ την ίδια ώρα η Αρμάνι Μιλάνο ολοένα και εντείνει τις προσπάθειες προκειμένου να τον κάνει δικό της!

Στον Παναθηναϊκό λένε και επαναλαμβάνουν ότι αποτελεί προτεραιότητα η ανανέωση των δύο Ελλήνων. Του Ιωάννη Παπαπέτρου και του Ντίνου Μήτογλου!

Κάτι που παραδέχθηκαν και οι διοικούντες την ΚΑΕ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Πέμπτης (17/6) στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, οι οποίοι έθεσαν ως πρώτη προτεραιότητα την παραμονή τους στο «τριφύλλι». Τη δεδομένη χρονική στιγμή εκείνος που έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι ο Ντίνος Μήτογλου, στον οποίο, όπως σας ενημέρωσε το Gazzetta, οι «πράσινοι» κατέθεσαν και επίσημη πρόταση το βράδυ της Τετάρτης (16/6).

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή ωστόσο πρόκειται για έναν παίκτη, πάνω στον οποίο οι «πράσινοι» θέλουν να «χτίσουν» τον ελληνικό κορμό. Ο Όντεντ Κάτας αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να συζητήσει για το μέλλον του, αν και όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν. Φυσικά αυτό δεν παίζει ρόλο στην απόφαση του Μήτογλου.

Το… δυνατό μπάσιμο της Αρμάνι

Ο παίκτης των «πρασίνων» έχει δεσμευτεί ότι θα απαντήσει μέσα στις επόμενες ημέρες και δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η πρόταση είναι αρκετά ικανοποιητική για τα δεδομένα των «πρασίνων» ωστόσο ο Έλληνας φόργουορντ έχει στα χέρια του και αρκετές ακόμα από ευρωπαϊκές ομάδες πρώτης (και όχι μόνο) ταχύτητας. Εκείνη ωστόσο που πιέζει περισσότερο την πλευρά του παίκτη είναι η Αρμάνι Μιλάνο. Η ιταλική ομάδα επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Μήτογλου και τις τελευταίες ώρες έχει εντείνει τις προσπάθειες προκειμένου να τον κάνει δικό της. Κάτι που βάζει έξτρα πίεση στους «πράσινους» στην προσπάθεια που κάνουν να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Το γεγονός αυτό, και σε συνδυασμό με το project που υπάρχει στην Αρμάνι όσον αφορά το ρόστερ και την προοπτική ενόψει (και) της νέας σεζόν, βάζουν σε σκέψεις τον 25χρονο παίκτη όσον αφορά την τελική του απόφαση. Από τη στιγμή που η ομάδα του Μιλάνου έφτασε φέτος στο Final 4 χάνοντας τη πρόκριση στον τελικό για… ένα σουτ, αποτελεί ένα ακόμη δέλεαρ για για εκείνον χωρίς ωστόσο να προδικάζει και τα όσα θα ανακοινώσει. Άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά ότι ο ρόλος του στον Παναθηναϊκό θα είναι μεγαλύτερος και πολύ πιο αναβαθμισμένος σε σχέση με αυτόν που είχε φέτος, με αποτέλεσμα να βάζει όλα τα δεδομένα στη ζυγαριά.

Ενδεχομένως και μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Έλληνας σέντερ αναμένεται να έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Το σίγουρο είναι ότι η Αρμάνι ασκεί στενό pressing στον Μήτογλου, χωρίς να συνδέεται η περίπτωση του με αυτές των Νικολό Μέλι (αν αποκτηθεί) και του Κάλεμπ Ταρζέσφσκι (αν αποχωρήσει από το Μιλάνο).

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button