Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ψάχνεται» ο Μασούρας!

Ο Γιάννης Μασούρας, δεν έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού. Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για τον 26χρονο δεξιό μπακ και η Γκόρνικ Ζάμπρζε που δεν μπόρεσε να τον αγοράσει.

Ο Γιάννης Μασούρας, δεν έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού. Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για τον 26χρονο δεξιό μπακ και η Γκόρνικ Ζάμπρζε που δεν μπόρεσε να τον αγοράσει.

Τον Ιούλιο του 2018 ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Γιάννη Μασούρα από την ΑΕΛ. Έκανες όλες κι όλες τρεις συμμετοχές με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, μία τον Σεπτέμβριο, μία τον Νοέμβριο και την τρίτη τον Δεκέμβριο, όλες σε αγώνες Κυπέλλου. Ακολούθησε ο δανεισμός του στον Πανιώνιο, στην ΑΕΛ και στη Γκόρνικ Ζάμπρζε, στην οποία έπαιξε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Στην ομάδα της Πολωνίας έκανε 25 συμμετοχές με απολογισμό 1877 λεπτά. Ήταν η πιο παραγωγική του χρονιά μετά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, όταν με την ΑΕΛ έπαιξε σε 30 ματς.

Η Γκόρνικ προσπάθησε να αγοράσει τον 25χρονο δεξιό μπακ, αλλά τα χρήματα που ζητούσε ο Ολυμπιακός για την πώλησή του ήταν πολλά για το… πορτοφόλι του πολωνικού κλαμπ. Την Τετάρτη (16/6) που ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της επόμενης σεζόν, ο Πατρινός ποδοσφαιριστής δεν έδωσε το παρών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Ο λόγος; Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να πορευτεί με άλλες επιλογές στο δεξιό άκρο της άμυνας. Είναι δεδομένο ότι ο Μασούρας θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τους πρωταθλητές Ελλάδας, εκτός κι αν αλλάξουν δραματικά τα δεδομένα.

Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι στην Πολωνία ο Έλληνας ακραίος αμυντικός έκανε καλό πρωτάθλημα και αυτή η γεμάτη χρονιά θα τον βοηθήσει να βρει πιο εύκολα το επόμενο βήμα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Με τον Ολυμπιακό έχει συμβόλαιο έως το 2023 και μένει να φανεί αν δοθεί και πάλι δανεικός ή πουληθεί σε ομάδα που θα θελήσει να τον αγοράσει.

Οι «ερυθρόλευκοι» αυτή τη στιγμή διαθέτουν στο ρόστερ τους τρεις δεξιούς μπακ, τον Θανάση Ανδρούτσο, τον Κένι Λαλά και τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Ενώ είναι δεδομένη η επιθυμία απόκτησης αριστερού μπακ, για την απέναντι πλευρά υπάρχει ακόμη αμφιβολία. Η δική μας εκτίμηση είναι πως ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει και δεξιό μπακ.

Για τον Κούτρη που γράφτηκε προ ημερών ότι υπάρχει φημολογία επιστροφής του, στην παρούσα φάση ο Μαρτίνς δεν έχει ανάψει στη διοίκηση το πράσινο φως για να σπάσει ο δανεισμός του από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Αν γίνει κάτι τέτοιο, οι πρωταθλητές μπορούν να τον φέρουν πίσω αρκεί να δώσουν 20.000 ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα στη γερμανική ομάδα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button