Άλλα αθλήματα

To Ράλι Ακρόπολις στο WRC10 (vid)

To αγαπημένο μας Ράλι Ακρόπολις θα αποτελέσει μέρος του νέου video game του WRC τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

To αγαπημένο μας Ράλι Ακρόπολις θα αποτελέσει μέρος του νέου video game του WRC τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Το 2021 αποτελεί μια πολύ σημαντική χρονιά για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς το Ράλι Ακρόπολις κάνει την επιστροφή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι(WRC). Αυτόν το Σεπτέμβριο, στο διάστημα 9-12 του μήνα, θα απολαύσουμε την επιστροφή των Rally1 αγωνιστικών στα ελληνικά βουνά, κάτι που αναμένεται με αγωνία.

Η προσθήκη του στο φετινό καλεντάρι δεν θα είναι μόνο στην πραγματικότητα. Το Ράλι Ακρόπολις θα μεταφερθεί στον εικονικό κόσμο στη νέα έκδοση του επίσημου videogame για το WRC. Οι οπαδοί των αγώνων ράλι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ειδικές διαδρομές στα ελληνικά βουνά με τα σύγχρονα.

Επιπλέον, το νέο videogame εκτός από όλες τις κατηγορίες (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC) θα περιλαμβάνει πάνω από 20 θρυλικά αυτοκίνητα ραλί, AlpineAudiLanciaSubaruFordMitsubishi και Toyota.

Το WRC10 θα συνεχίσει τη παράδοση του WRC9, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα videogame για τον θεσμό. Τα γραφικά έχουν βελτιωθεί επιπλέον, ενώ νέα χαρακτηριστικά έχουν επίσης προστεθεί. Το αγαπημένο Career Mode θα δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ο καθένας τη δική του ομάδα και να προσθέσει τα χρώματα τα οποία ο ίδιος επιθυμεί.

Το WRC 10 θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο για PS5, PS4, XBOX One, XBOX Series X και PC. Δείτε το τρέιλερ του WRC10 με πλάνα από τις ειδικές του Ράλι Ακρόπολις.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button