Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ανοίγουν τον φάκελο» Κυριάκος Παπαδόπουλος στον ΠΑΟΚ!

Εξελίξεις στο θέμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου φαίνεται πως θα έχουμε τις επόμενες ημέρες...

Εξελίξεις στο θέμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου φαίνεται πως θα έχουμε τις επόμενες ημέρες…

Ο ποδοσφαιρικός χρόνος είχε «παγώσει» για χάρη του. Πάνω από 18 μήνες! Το περασμένο καλοκαίρι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος βγήκε στην γύρα ως free agent, παρακαλώντας κάθε πικραμένο, μα καμία απόκριση.

Χάθηκε το transfer window.

Δέχθηκε να πάει στην ουραγό της Κροατίας, τέλη Οκτωβρίου. Την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Πρακτικά άνευ αντιτίμου. Μόνο με βασικό μισθό. Με οδηγό την αγωνιστική σανίδα μια και είναι ακόμη 29 ετών! Ο Κυριακός Παπαδόπουλος ζει!

Μέσα σε ένα εξάμηνο με 25 ματς/2γκολ στην κροατική ομάδα, πήρε το διαβατήριο της επιστροφής στην Εθνική (σ.σ.: μετράει 4 από τα 5 τελευταία 90λεπτα σε επίσημα και φιλικά) και συνάμα εκείνο της επανεμφάνισης στο διεθνές market. Και συνεχίζει ακάθεκτος.

Πλέον, «σήκωσε» ανάστημα για να πλασάρει τον εαυτό του στην αγορά. Μάνατζερ δεν υφίσταται στο πλευρό του. Εν δυνάμει λειτουργεί ο πατέρας του. Συμβόλαιο με την Λοκομοτίβα έχει μέχρι τέλη Δεκεμβρίου. Κοινώς, ισχνό το transfer fee.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ πλησίασε, μίλησε, αλλά ΑΚΟΜΗ άκρη δεν έβγαλε. Ο «Κούλης», όμως, έχει αλλού το μυαλό του. Στην ομάδα της καρδιάς του, όπως έχει δηλώσει επίσημα, τον ΠΑΟΚ. Ναι, είναι πλέον πραγματικότητα.

Ο 29χρονος διεθνής στόπερ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Κυπελλούχο Ελλάδας για να επιστρέψει στην Ελλάδα αφότου αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Και μπρος την επιθυμία δε «μιλάνε» τα χρήματα. Ούτε φυσικά, η όποια αντίσταση βγάλει η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Οπότε το ζητούμενο είναι άλλο. Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ πετάει το μπαλάκι στο Ρουμάνο προπονητή για την οριστική απόφαση της απόκτησης ή μη του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο «Δικέφαλος» μολονότι έχει ενεργά τα συμβόλαια των Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδη και Μιχάι αναζητά έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό.

Με ο,τι αυτό συνεπάγεται για την προαναφερθείσα 4άδα. Και δη ιδεατά έναν αριστεροπόδαρο. Μόνο που στην περίπτωση του «Κούλη» μιλάει και το συναίσθημα στη φαμίλια Σαββίδη.

Οπότε…

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button