Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ένσταση της Σαντορίνης για τις κάρτες υγείας των παικτών της Ρόδου!

Μείζον θέμα έχει προκύψει στο παιχνίδι της Ρόδου με τη Σαντορίνη, οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν ένσταση για τις υπογραφές και τις σφραγίδες στα δελτία υγείας όλων των ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας.

Μείζον θέμα έχει προκύψει στο παιχνίδι της Ρόδου με τη Σαντορίνη, καθώς όπως αποκαλύπτει το SDNA, οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν ένσταση για τις υπογραφές και τις σφραγίδες στα δελτία υγείας όλων των ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας.

Τη στιγμή που μόλις πριν λίγες ημέρες ο πλανήτης συγκλονίστηκε από τη σοκαριστική κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο παιχνίδι της Δανίας με τη Φινλανδία στο Euro, σε αγώνα της ελληνικής Football League έχει προκύψει σοβαρό θέμα με τις κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών της Ρόδου.

Η ομάδα του νησιού υποδέχτηκε σήμερα για την προτελευταία αγωνιστική τη Σαντορίνη (1-3), ωστόσο στη φιλοξενούμενη ομάδα αντιλήφθηκαν ότι είχαν λήξει τρεις δικές τους κάρτες υγείας και απευθύνθηκαν σε γιατρό του της Ρόδου για να τις ανανεώσουν.

Όταν το απόγευμα του Σαββάτου μετέβησαν στο γήπεδο, είδαν ότι ο γιατρός του αγώνα ήταν ο ίδιος που είχε εξετάσει τα δικά τους δελτία.

Ζητώντας τότε να δουν τις κάρτες υγείας και της αντίπαλης ομάδας, οι άνθρωποι της Σαντορίνης διαπίστωσαν κάποια… περίεργα πράγματα, που τους κινητοποίησαν. Συγκεκριμένα είδαν να υπάρχουν λάθος αριθμοί, ορθογραφικά λάθη, μέχρι και διαφορετικό χρώμα στη σφραγίδα του ίδιου γιατρού (στα δικά τους ήταν με μπλε χρώμα, ενώ στης αντιπάλου με μαύρο), σε σχέση με εκείνη που είχε βάλει στις δικές τους κάρτες. Αυτό τουλάχιστον καταγγέλουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, που αποφάσισαν να προχωρήσουν στη σχετική ένσταση, θεωρώντας -σύμφωνα πάντα με εκείνους- ότι τα δελτία είναι πλαστά.

Η ένσταση δεν μπορούσε να γίνει απευθείας στο φύλλο αγώνα και σε πρώτο χρόνο έγινε σε ένα απλό φύλλο χαρτί, ώστε ο διαιτητής να κρατήσει τις κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών της αντιπάλου και να πάρουν προθεσμία μέχρι την προσεχή Τετάρτη για να γίνει η καταγγελία στη διοργανώτρια αρχή. Αξιοσημείωτο δε ότι οι εν λόγω… διαφορές στις κάρτες υγείας, εφόσον φυσικά έχουν λάβει χώρα, εμφανίζονται σε όλα τα δελτία των παικτών της Ρόδου.

Η ένσταση αναφέρει:

«Εγώ ο αρχηγός της ομάδας της Σαντορίνης, Παπαζαχαρίας Γρηγόρης, θέλω να κάνω ένσταση για α δελτία και τις κάρτες υγείας για τις υπογραφές και τις σφραγίδες του γιατρού της αντίπαλης ομάδας για όλους τους ποδοσφαιριστές».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button