ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτοί είναι το παρών και το μέλλον του ΠΑΣ Λαμία!

Ο ΠΑΣ Λαμία αναχώρησε σήμερα για το Καρπενήσι, έτσι ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του!

Ο ΠΑΣ Λαμία αναχώρησε σήμερα για το Καρπενήσι, έτσι ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του!

Σήμερα το πρωί το λεωφορείο του ΠΑΣ Λαμία, αναχώρησε από το ΔΑΚ Λαμίας για το Καρπενήσι όπου εκεί θα «χτιστεί» επί της ουσίας η νέα ομάδα του Μάκη Χάβου.

Ο Έλληνας προπονητής πήρε μαζί του όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Μάρκο Βελλίδη, Κώστα Θεοδωρόπουλο, Μανώλη Σάλιακα, Ροτζέριο Τουράμ, Δημήτρη Ανάκογλου, Αλέξανδρο Καραγιάννη και τον  Λούκας Ράμος.

Επίσης, από πέρυσι έχουν παραμείνει οι Μαρκ Ασίγκμπα, Ντάνι Μπεχαράνο, Γιάννης Σκόνδρας, Ελίνι Δημούτσος, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Τάσος Καραμάνος, Νίκος Τσούκαλος, Κωνσταντίνος Μπουλούλης, Παναγιώτης Κατσίκας, Βασίλης Κωστίκα και Λάζαρ Ρόμανιτς.

Φέτος όμως υπάρχει μία ιδιαιτερότητα στην αποστολή της Λαμίας για την καλοκαιρινή της προετοιμασία!

Στην αποστολή υπάρχουν αρκετά νεαρά παιδιά, τα οποία θα έχουν μία μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν την συμμετοχή τους σε μία επαγγελματική προετοιμασία και ορισμένοι από αυτούς θα έχουν τη χαρά και τη τιμή να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι εξής και αποτελούν το παρών και μέλλον της ομάδας του ΠΑΣ Λαμία: Χριστόφορος Καραγιάννης (μέσος), Νίκος Σόμογλου (τερματοφύλακας), Νίκος Κουδουνάς (αμυντικός), Ανέστης Βλαχομήτρος (επιθετικός), Νίκος Ματθαίου (μεσοεπιθετικός), Νίκος Μητσόπουλος (μέσος), Κώστας Νικολόπουλος (μεσοεπιθετικός).

Διαβάστε επίσης

Back to top button