Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Κοντά σε συμφωνία και με τη Μάιντς για Κουντέ (vid)

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Πιέρ Κουντέ, ενώ είναι κοντά στο να συμβεί το ίδιο και με τη Μάιντς, ώστε ο 26χρονος Καμερουνέζος μέσος να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Πιέρ Κουντέ, ενώ είναι κοντά στο να συμβεί το ίδιο και με τη Μάιντς, ώστε ο 26χρονος Καμερουνέζος μέσος να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Η μεταγραφή που δεν ολοκληρώθηκε το 2018 πιθανότατα θα γίνει πραγματικότητα τρία χρόνια μετά. Ο Καμερουνέζος μέσος, Πιέρ Κουντέ, έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και ευελπιστεί πως το ίδιο θα γίνει άμεσα ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τη Μάιντς. Η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη γερμανική ομάδα, ώστε να επιτευχθεί deal και ακολούθως ο 26χρονος (26/7/1995) να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στη χώρα μας.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως αργά ή γρήγορα θα «κλειδώσει» η συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και ο διεθνής Αφρικανός θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», αφού πρώτα βέβαια περάσει με επιτυχία από τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Κουντέ πήρε μεταγραφή στη Μάιντς το καλοκαίρι του 2018 (έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο). Τότε ο γερμανικός σύλλογος έδωσε 7,5 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο για να τον αποκτήσει. Στο παρελθόν έπαιξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης (β’ ομάδα), στη Γρανάδα και στην Εξτρεμαδούρα. Εφέτος στη Μπουντεσλίγκα έκανε έντεκα συμμετοχές (513 λεπτά συμμετοχής), αγωνιζόμενος ως αμυντικός χαφ και ως κεντρικός χαφ. Με το Καμερούν είναι 20 φορές διεθνής και έχει σημειώσει ένα γκολ.

Σε κάθε μεταγραφική περίπτωση, βέβαια, αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν μπορείς να είσαι ποτέ βέβαιος. Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο, την ίδια ώρα που η Μάιντς διέρρεε στον Τύπο της Γερμανίας ότι ζητά σχεδόν τρία εκατομμύρια ευρώ για την πώλησή του.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button