Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα για την Κ19 του ΠΑΟΚ!

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπούς αφού η Κ-19 του Δικεφάλου ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη (1-0) και πανηγύρισε την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπούς αφού η Κ-19 του Δικεφάλου ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη (1-0) και πανηγύρισε την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Γκορτεζιάνι που σημείωσε το καθοριστικό γκολ με το οποίο η Κ-19 του ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο της νίκης απέναντι στον Άρη, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου μια αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος υποδομών.

Το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης βρήκε τους νεαρούς αθλητές του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να δρέπουν τους καρπούς της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής των «ασπρόμαυρων».

Το ματς

Οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν γρήγορο ρυθμό στην αναμέτρηση από το ξεκίνημα του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να χάνει τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, όμως ο Γκορτεζιάνι είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι.

Η… απάντηση του Άρη ήρθε στο 10ο λεπτό με τον Σάιμπερτ να μην μπορεί να νικήσει τον Μπαλωμένο, ενώ το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο 16ο λεπτό, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και την ίδια κατάληξη.

Στη συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 26ο λεπτό, όταν ο Κούτσιας έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Άρη, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Τελικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρήκαν το πολυπόθητο γκολ, με τον Γκορτεζιάνι στο 39ο λεπτό να προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα του Άρη και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας, ανοίγοντας το σκορ για τους «ασπρόμαυρους», το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να διατηρούν το υπέρ τους προβάδισμα, παρά την πίεση που άσκησαν οι παίκτες του Άρη στα τελευταία λεπτά.

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου, Κωνσταντίνος Μπαλωμένος με τις επεμβάσεις του διατήρησε το μηδέν για την εστία του και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του, που πανηγύρισε για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button