ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «πάλεψε» η Κ19 της Λαμίας… αλλά «πληγώθηκε» από τον Ολυμπιακό!(pics)

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της SuperLeague K19, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της SuperLeague K19, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν για το πρωτάθλημα υποδομών της Super League η Λαμία υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0-1!

Το ματς:

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους νωρίς στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 2ο λεπτό με τον Τσέλιο να σουτάρει από αριστερά και την μπάλα να καταλήγει άουτ. Επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξςνούμενοι απείλησαν και πάλι με σέντρα του Κίτσου από αριστερά, ο Κασέμι βρέθηκε μόνος στο ύψος του πέναλτι, σούταρε με τον Τρόπουλο να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα

Η Λαμία ανέβασε το ρυθμό της προσπαθώντας να κοντρολάρει το παιχνίδι και στο 25′ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε πτώση του Λαμπρόπουλου από μαρκάρισμα του Ντόι, με τον διαιτητή Κολορίζο να δείχνει “παίζεται”. Στο 35′ μια λόμπα που επιχείρησε ο Καρακούτης βλέποντας τον Τρόπουλο εκτός εστίας δεν είχε τύχη με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να μαζεύει χωρίς πρόβλημα.

Οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία στο 39΄από την οποία προήλθε και το γκολ. Σουτ του Καρακούτη μάζεψε με διπλή προσπάθεια ο Τρόπουλος ο οποίος ωστόσο ένα λεπτό μετά ήταν αδύνατο να απαντήσει στον κεραυνό του Τσέλιου από δεξιά έπειτα από σέντρα του Καρακούτη από την αντίθετη πλευρά. Στο 43′ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν και το 0-2 όταν από συνεργασία Σταμούλη – Κεραμίδα, ο δεύτερος με ωραία ενέργεια πέρασε 3 αμυντικούς των κυανόλευκων, τον έβγαλε αμαρκάριστο στο πέναλτι όμως το σουτ μπλόκαρε με τα πόδια ο Τρόπουλος!

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 52′ έπειτα από σέντρα του Τσέλιου από δεξιά στην καρδιά της άμυνας, ο Καρακούτης δεν βρήκε την μπάλα στη κίνηση ώστε να την στείλει στα δίχτυα για το 0-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα από ένα κερδισμένο φάουλ σε καλό σημείο, ο Κασέμι δοκίμασε απευθείας με ένα δυνατό σουτ όμως αστόχησε.

Η Λαμία απάντησε στο 59′ με τον Δαβή μόνος στη μικρή περιοχή να σουτάρει και τον Παπαδουδή να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ στην μεγαλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο παιχνίδι μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Στο υπόλοιπο το θέαμα ήταν κακό, χωρίς ευκαιρίες με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και τραυματισμούς που διέκοπταν συνεχώς τον ρυθμό του παιχνιδιού. Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Λαμία: Τρόπουλος, Μαργαρίτης, Δερματάς, Πάντος, Δαβής (83′ Τσιχλάκης), Τρούμπουλος, Χύσκα, Κοντονίκος (93′ Ρόγας), Τασιούλας, Καλαμπαλίκης και Λαμπρόπουλος

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Κεραμίδας, Κίτσος (80′ Σταυρόπουλος), Νικολής (80′ Παπαδάκος), Κατσογιάννης, Ντόι, Τσέλιος, Μαυρουδής, Σταμούλης (68′ Φρέρης) , Κασέμι και Καρακούτης (86′ Σπυριδάκης)

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης:


Διαβάστε επίσης

Back to top button