Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστροφές Κόντε και Παντελάκη στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ευχάριστα τα νέα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να βλέπουν τους Κόντε και Παντελάκη να επιστρέφουν στις προπονήσεις την στιγμή που η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για την παραμονή. #stoiximan_slgr #pasgianninafc #Κόντε #Παντελάκης #playouts #SportsNews #season2022_2023

Ευχάριστα τα νέα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να βλέπουν τους Κόντε και Παντελάκη να επιστρέφουν στις προπονήσεις την στιγμή που η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για την παραμονή.

Μετά το τριήμερο ρεπό για το Πάσχα, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν στις προπονήσεις. Το ευχάριστο για τον Θανάση Στάικο είναι πως επέστρεψαν και οι ΚόντεΠαντελάκης, οι οποίοι έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα. Αν μάλιστα στις επόμενες ημέρες δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, τότε δεν είναι απίθανο να βρεθούν στην αποστολή για τον «τελικό» του Σαββάτου κόντρα στον Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες».

Ο Ισπανός επιθετικός θα επιστρέψει μετά από 7.5 μήνες και ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μετά από 2. Στον αντίποδα εκτός θα μείνουν οι Σόρια, Ριένστρα και Καραχάλιος.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button