Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Φθιώτιδας: Όλοι οι υποψήφιοι των εκλογών της 28ης Ιουνίου

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στην Έ.Π.Σ Φθιώτιδας. Στις 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας για την ανάδειξη νέου διοικητικού Συμβουλίου αλλά και προέδρου.

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στην Έ.Π.Σ Φθιώτιδας. Στις 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας για την ανάδειξη νέου διοικητικού Συμβουλίου αλλά και προέδρου.

Οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων έχουν πλέον “κλειδώσει” και είναι ο νυν πρόεδρος της Ένωσης, Μιχάλης Κορδολέμης αλλά και ο τέως Κώστας Σακελλάρης.

Το Lamianow.gr εξασφάλισε αποκλειστικά σήμερα τα ονόματα των υποψηφίων που θα στηρίξουν τους δύο άνδρες στις επερχόμενες εκλογές.

Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές και αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υποψήφιοι με τους Μιχάλη Κορδολέμη και Κώστα Σακελλάρη είναι οι παρακάτω:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΔΟΛΕΜΗΣ

Υποψήφιοι με τον Μιχάλη Κορδολέμη

  1. ΑΣΗΜΩΤΟΣ
  2. ΕΛΛΗΝΑΣ
  3. ΖΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΣ
  4. ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ
  5. ΚΟΣΜΑΣ
  6. ΚΟΥΝΗΣ
  7. ΜΑΣΙΑΛΑΣ
  8. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  9. ΡΑΠΤΗΣ
  10. ΤΣΑΚΑΛΟΣ
  11. ΤΣΑΜΗΣ
  12. ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗΣ
  13. ΦΑΦΟΥΤΗΣ Γ.
  14. ΦΑΦΟΥΤΗΣ Χ.
  15. ΧΑΝΤΖΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ 

Υποψήφιοι με τον Κώστα Σακελλάρη

  1. ΒΑΡΣΟΣ
  2. ΓΙΔΑΣ
  3. ΔΡΑΚΟΣ
  4. ΖΑΛΟΚΩΣΤΑΣ
  5. ΖΑΧΑΡΗΣ
  6. ΚΑΛΛΗΣ
  7. ΚΑΡΑΚΑΞΗΣ
  8. ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ
  9. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  10. ΚΟΥΚΟΥΓΙΑΝΝΗΣ
  11. ΛΥΡΙΤΣΗΣ
  12. ΜΑΚΡΗΣ
  13. ΜΟΥΣΤΕΡΗΣ
  14. ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ
  15. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως φέτος η διαδικασία θα είναι διαφορετική μιας και θα υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτια. Σε αυτό θα ψηφίζονται οι υποψήφιοι πρόεδροι και συγκεντρωτικά όλα τα υποψήφια μέλη (30) του Διοικητικού Συμβουλίου, όχι δηλαδή όπως προηγουμένως, ανά “παράταξη”. Με απλά λόγια όσοι προσέρχονται για να ψηφίζουν θα βάζουν έναν σταυρό για τον υποψήφιο πρόεδρο και ως 7 σταυρούς για τα υποψήφια μέλη ώστε να συμπληρωθεί το 11μελές διοικητικό συμβούλιο.

Να τονίσουμε ότι δικαίωμα ψήφου κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν αυτή την στιγμή 38 σωματεία επομένως αν κάποιος εκ των δύο υποψηφίων (Κορδολέμης, Σακελλάρης) λάβει την στήριξη 20 ή περισσοτέρων σωματείων θα καθίσει στον προεδρικό θώκο.

Όσον αφορά τους υποψήφιους για την εξελεγκτική επιτροπή από πλευράς Κορδολέμη υποψήφιοι είναι οι Αθανασίου, Βλάχος, Γιαννέκος και Νάσιος ενώ από πλευράς Σακελλάρη οι: Δουδούμης, Ζαλοκώστας, Καλλής, Παπανικολάου και Ρέππτας.  Από τους 9 υποψήφιους θα βγουν οι 3.

πηγή: LamiaNow.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button