FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Χακίμ Μαστούρ, ο Μίνο Ραϊόλα και στη μέση… ο ΠΑΣ Λαμία!(pics+vids)

Ο ΠΑΣ Λαμία φέρεται πως είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ιταλομαροκινό μεσοεπιθετικό Χακίμ Μαστούρ, ο οποίος έχει ως μάνατζερ τον γνωστό Μίνο Ραϊόλα. Δικαίωση για όλους τους «καμμένους» του Football Manager.

Σε μία μεταγραφή που πραγματικά υπό άλλες συνθήκες και λίγα χρόνια πριν θα ήταν αδύνατο ακόμη και κουβέντα να την κάνουμε, φέρεται να είναι κοντά ο ΠΑΣ Λαμία.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και με όσα διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου θέλει να φέρει στον ΠΑΣ Λαμία τον Χακίμ Μαστούρ. Ο Μαστούρ είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος λίγα χρόνια πριν αποτελούσε το μεγαλύτερο ταλέντο της Ιταλίας και της Μίλαν.

Βέβαια, όπως γίνεται σε πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με ταλέντο, «κάηκε» και αυτός όπως πολύ άλλοι, αλλά όταν μιλάμε για SuperLeague και ΠΑΣ Λαμία τότε θα πρέπει να τρίβουμε τα χέρια μας.

Το LamiaSports, μάζεψε ότι πρέπει να ξέρετε για τον Μαστούρ και σας τον παρουσιάζει μέσα από ένα αφιέρωμα:

Χακίμ Μαστούρ

Ο Χακίμ Μαστούρ είναι 20 χρονών, έχει γεννηθεί τον Ιούνιο του 1998 στην ιταλική πόλη Ρέτζιο Εμίλια ενώ είναι μαροκινής καταγωγής.

Έχει ύψος 1,75 και η θέση του είναι μεσοεπιθετικός, όμως καλύπτει σχεδόν όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Reggiana Giovani για να πάει το 2012 στην Μίλαν Youth από την οποία και εξελίχθηκε σε υπερταλέντο.

Έφτασε να παίξει και μέχρι την Μίλαν Primavera, δηλαδή την 2η ομάδα της ομάδας του Μιλάνο όμως στην πρώτη ομάδα δεν έπαιξε ποτέ. Παρόλο αυτά συμμετείχε σε αρκετές προετοιμασίες της πρώτης ομάδας, κάτι που είναι εξίσου σημαντικό.

Το 2015 έφυγε για πρώτη φορά από την Ιταλία και το Μιλάνο και πήγε δανεικός στην Ισπανία και την Μάλαγα.

Εκεί, έπαιξε σε μόλις 1 παιχνίδι για να φύγει και από εκεί έναν χρόνο αργότερα.

Μετά την Ισπανία ο Μαστούρ δόθηκε εκ νέου δανεικός αυτή την φορά στην ολλανδική Τσβόλε με την οποία υπήρξε και συμπαίκτης του δικού μας Θανάση Καραγκούνη.

Στην πρώτη ομάδα της Τσβόλε έπαιξε 6 φορές, ενώ 9 φορές φόρεσε τη φανέλα της Τσβόλε Κ21 πετυχαίνοντας 1 γκολ και μία ασίστ.

Όταν τελείωσε ο δανεισμός του και από την ομάδα της Eredivisie, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής γύρισε την Ιταλία όμως η Μίλαν δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος.

Να τονίσουμε τέλος, πως ο Μαστούρ έχει παίξει 7 φορές με την Εθνική Ιταλίας Κ16 ενώ έχει επιλέξει την Εθνική Μαρόκου να αγωνίζεται μετρώντας μόλις 1 εμφάνιση.

Δείτε τώρα μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον Μαστούρ:

 

Δείτε βίντεο με τον Χακίμ Μαστούρ: 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button