Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κατέθεσε πρόταση για τον Κέιν η Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε, μια προσφορά για να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν και δεν δείχνει διατεθειμένη να την ανεβάσει.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε, μια προσφορά για να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν και δεν δείχνει διατεθειμένη να την ανεβάσει.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά την κατάκτηση της Premier League και την ήττα στον τελικό του Champions League από την Τσέλσι, θέλει να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Ειδικά μετά την αποχώρηση του Κουν Αγουέρο για την Μπαρτσελόνα. Έτσι έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Χάρι Κέιν, την Τότεναμ, που έχει ξεκαθαρίσει, πως μετά από πολλά χρόνια στους «Σπερς», θέλει να αγωνιστεί για άλλον σύλλογο.

Οι «Πολίτες» κατέθεσαν πρόταση ύψους 116 εκατομμυρίων ευρώ και περιμένουν, άμεσα στην απάντηση της Τότεναμ, ενώ δεν είναι διατεθειμένοι να την ανεβάσουν.

Την ίδια ώρα ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του για το θέμα τόνισε πως: «Ο Σάουθγκεϊτ καλά έκανε και με άλλαξε για το καλό της ομάδας. Έμαθε από την προηγούμενη διοργάνωση, πως πρέπει να κάνει τις κινήσεις του, στις σωστές στιγμές.

Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην Αγγλία και στο Euro 2020, δεν έχω το μυαλό μου στην μεταγραφή μου».

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button