ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Τρέχει» με 200 ο Επστάιν!

Ποιος τον πιάνει τώρα τον Ντένις Επστάιν του ΠΑΣ Λαμία.

Μπαίνοντας αλλαγή στη θέση του Μπερτόλιο, ο Ντένις Επστάιν έφτασε τους 200 αγώνες στην καριέρα του στη Super League Σουρωτή.

Ο 33χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός ήλθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2008 για λογαριασμό του Ηρακλή από την Κίκερς Όφενμπαχ. Ο αείμνηστος Άνχελ Πεδράθα τον χρησιμοποιεί βασικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην ήττα από τον Πανσερραϊκό στο Καυτανζόγλειο. Πετυχαίνει τα πρώτα του γκολ στη Νέα Σμύρνη, στο 2-0 επί του Πανιωνίου, μπαίνοντας μάλιστα σαν αλλαγή στις 16 Νοεμβρίου 2008.

Η σταθερή του πορεία για δύο σεζόν, κινεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, που τον αποκτά το καλοκαίρι του 2010, αλλά ενώ έχει ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος από τον Ιούλιο με το Γιουρόπα Λιγκ, στις 5 Αυγούστου ο συμπατριώτης του Έβαλντ Λίνεν αποφασίζει να τον δώσει δανεικό στην Κέρκυρα.

Στην Κέρκυρα κάνει εξαιρετική σεζόν και ακολουθούν δύο χρόνια στον Ατρόμητο.Το 2013 γυρίζει στην πατρίδα του και την Φρανκφούρτη FSV, αλλά μετά από τρία χρόνια η Κέρκυρα τον ξαναφέρνει.

Το περασμένο καλοκαίρι με τον υποβιβασμό της Κέρκυρας, μεταγράφεται στη Λαμία. Με την επτανησιακή ομάδα πάντως έβαλε 19 γκολ στη Super League Σουρωτή και είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της στην κατηγορία.

Τα περισσότερα παιχνίδια τα έχει παίξει αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό(16), ενώ έχει 14 με Ξάνθη και Ολυμπιακό.

Ο Ντένις Επστάιν έγινε ο 28ος ξένος ποδοσφαιριστής, που φτάνει τις 200 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και τη Super League Σουρωτή, αλλά ο πρώτος Γερμανός.

Στην καριέρα του στη Super League έχει 31 γκολ και 20 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button