ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρόβα τζενεράλε… με «λευκή» ισοπαλία!

ΠΑΣ Λαμία και ΝΠΣ Βόλος αναμετρήθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Λαμίας στην πρόβα τζενεράλε και των δύο ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΠΑΣ Λαμία και ΝΠΣ Βόλος αναμετρήθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Λαμίας στην πρόβα τζενεράλε και των δύο ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΣ Λαμία, δεν στέφθηκε δυστυχώς με επιτυχία μιας και η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ήρθε ισόπαλη με τον ΝΠΣ Βόλο, με σκορ 0-0.

Η Λαμία ήταν εμφανώς καλύτερη από τον αντίπαλό της, είχε τις περισσότερες και τις καλύτερες φάσεις χωρίς όμως να μπορεί να σκοράρει.

Πλέον, όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην πρεμιέρα της SuperLeague 1 και το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΔΑΚ Λαμίας.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Λαμία να πιέζει και στο 3΄μόλις και ύστερα από κόντρα, ο Τουράμ έστειλε τη μπάλα προς το τέρμα του Γκαραβέλη, αλλά ο τερματοφύλακας του Βόλου έδιωξε με υπερένταση, σε κόρνερ.

Ο Σάλιακας εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Δημούτσος λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Γκαραβέλη, αναγκάζοντας τον Έλληνα γκολκίπερ και εντυπωσιακή επέμβαση, κρατώντας το 0-0. Στο 7΄η δεύτερη καλή ευκαιρία του αγώνα…

Στο 23΄είχαμε μία καλή φάση για τον ΝΠΣ Βόλος. Ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ, οι αμυντικοί έδιωξαν τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Γιάγια. Αυτός έκανε το απευθείας σουτ αλλά ο Βελλίδης ηταν εκεί που έπρεπε και μπλόκαρε τη μπάλα.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, η Λαμία έχασε τη μεγαλύτερή της ευκαιρία. Ο Τομάς, έδωσε τη μπάλα στον Καραμάνο, αυτός έκανε μία προσποίηση, πέρασε τον αντίπαλό του, σούταρε αλλά η μπάλα χτύπησε στη ρίζα του δοκαριού του Γκαραβέλη και πέρασε άουτ.

Το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου…

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Στο 46΄ο Τομάς έβγαλε καταπληκτική πάσα στον Τουράμ, αυτός βγήκε τετ α τετ αλλά ο Γκαραβέλης πρόλαβε και έδιωξε με τα πόδια τη μπάλα, πριν προλάβει ο Βραζιλιάνος φορ να κάνει το 1-0.

Τεράστια διπλή ευκαιρία για τη Λαμία στο 51΄. Αρχικά ο Σάλιακας μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Γκαραβέλη πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Βολου, ενώ ο Τουράμ που ακολούθησε σούταρε και αυτος πάνω στον Γκαραβέλη.

Στο 62΄ο Τσερούλο έκανε ωραία προσπάθεια, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε εύκολα ο Βελλίδης.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης μπήκε στη θέση του Τζανετόπουλου στο παιχνίδι και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του ΠΑΣ Λαμία.

Στο 66΄ο Βόλος έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Σκόνδρας έκανε λάθος γύρισμα, την μπάλα έκλεψε ο Γέντρισεκ ο οποίος την έσπασε σωστά στον Γιάγια, ο οποίος προ κενής εστίας έχασε το άχαστο!

Ο ρυθμός του αγώνα μετά και από τις αλλαγές των προπονητών έπεσε αισθητά, είχαμε αρκετά λάθη και τον ΠΑΣ Λαμία να κρατάει μπάλα χωρίς να μπορεί να απειλήσει.

Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ, με τον Βασιλόγιαννη, ο οποίος πάτησε περιοχή μετά τη πάσα του Δημούτσου όμως το πλασέ του έδιωξε δύσκολα με τα πόδια ο Γκαραβέλης. Πολύ σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος του ματς…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία(Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Σκόνδρας, Βύντρα, Πλιάτσικας, Τζανετόπουλος, Σάλιακας, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Ροτζέριο Τουράμ, Τομάς, Καραμάνος.

Αναπληρωματικοί: Κατσίκας, Βασιλόγιανηης, Ρόμανιτς, Καραγιάννης Αλ., Ράμος, Νικολόπουλος, Βλαχομήτρο, Θεοδωρόπουλος, Κωστίκα, Καραγιάννης Χρ.

ΝΠΣ Βόλος(Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Μυστακίδης, Φεράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο Τσερούλο, Μαξ Αουγκούστο, Ατιάτ, Ζουάν Μουνίθ.

Αναπληρωματικοί: Καραγκιόζης, Τσοκάνης, Μήτογλου, Κορνέζος, Διαμάντης, Κυζιρίδης, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Τσαούσης, Ηλιόπουλος, Κορέλας, Λύρατζης, Κραβαρίτης, Δημηνάς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button