Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δεν εντυπωσίασε… αλλά κέρδισε η Λίβερπουλ!

Δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά κέρδισε η Λίβερπουλ...

PREMIER LEAGUE-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 1-2

Γήπεδο: Σεντ Μέρις

Η Λίβερπουλ έχει βρει πλέον τον τρόπο να νικά ακόμη κι όταν δεν εντυπωσιάζει. Οι «κόκκινοι» δεν έθελξαν με την απόδοσή τους στο «Σεντ Μέρις» παρόλα αυτά κέρδισαν με 2-1 τη Σαουθάμπτον κι έκαναν το 2Χ2.

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Άρνολντ σέντραρε από δεξιά αλλά ο Φιρμίνο δεν έκανε σωστά το τελείωμα και στο 4’ ο Γκαν είπε όχι σε σουτ του Μανέ ενώ στο 9’ οι Φαν Ντάικ και Άντριαν μπερδεύτηκαν και ο Γουόρντ Πρόους παραλίγο να κάνει τη ζημιά. Στο 9’ ο Σαλάχ έστρωσε στον Τσάμπερλεϊν αλλά ο τελευταίο σούταρε άστοχα και στο 18’ το πλασέ  του Άνταμς έφυγε έξω, ενώ στο 21’ ο Άντριαν έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά του Γιοσίντα. Στο 29’ ο Βάλερι από ιδανικό σημείο πλάσαρε πάνω στον Άντριαν, ενώ στο 33’ το σουτ του Σαλάχ έξυσε το δοκάρι του Γκαν και στο 45+1’ η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροη του αγώνα. Ο Μίλνερ έβγαλε για τον Μανέ στην περιοχή και ο Σενεγαλέζος με απίθανο φαλτσαριστό σουτ  σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Στο 56’ Ο Γκαν βγήκε και πρόλαβε τον Μανέ, ενώ στο 65’ ο Σενεγαλέζος άδειασε τον Μπεντνάρεκ κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Φιρμίνο, ο οποίος από ιδανικό σημείο, κατάφερε να αστοχήσει. Στο 67’ ο Ινγκς έκανε το μακρινό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από τα δοκάρια του Άντριαν, ενώ στο 71’ μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα των «αγίων» ο Φιρμίνο έκλεψε και με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 75’ ο Γκαν έδιωξε σε κόρνερ μετά από κεφαλιά του Μανέ, ενώ στο 77’ ο κίπερ των «αγίων» σταμάτησε και το σουτ του Ρόμπερτσον. Και στο 83’ ο Άντριαν έκανε απίθανη γκάφα, πάσαρε πάνω στον Ινγκς που έβαλε την προβολή και μείωσε σε 1-2. Στο 86’ ο Βάλερι έκανε το γύρισμα από δεξιά με την μπάλα να περνά απ’ όλους και στο 90+2’ ο Μανέ εκτέλεσε το φάουλ που έφυγε λίγο άουτ.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Γκαν, Βαλέρι, Μπεντνάρεκ, Βέστεργκααρντ Γιοσίντα, Μπέρτραντ (78’ Ντζενεπό), Χέιμπιεργκ, Γουορντ Πρόους, Ρομέου (64’ Ινγκς), Ρέντμοντ, Άνταμς (70’ Άρμστρονγκ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άντριαν, Άρνολντ, Ματίμ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Μίλνερ (74’ Φαμπίνιο), Βαϊνάλντουμ, Τσάμπερλεϊν (89’ Χέντερσον), Σαλάχ (80’ Οριγκί), Φιρμίνο, Μανέ

Διαβάστε επίσης

Back to top button