Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον ομάδας από τη SuperLeague 2 για Πλιάτσικα!

Ο Βασίλης Πλιάτσικας δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Λαμία και συμφωνα με τα ρεπορτάζ ήδη υπάρχει ομάδα από την SuperLeague 2 που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει το pelop. gr η Παναχαϊκή είναι κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Πλιάτσικα, ο οποίος μετά από μία γεμάτη σεζόν με τον ΠΑΣ Λαμία έμεινε ελεύθερος.

Αν όντως τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή τότε ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να βρει τον πρώην συμπαίκτη του στη Λαμία, τον Χρήστο Αραβίδη.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Παίζει μόνη της στο μεταγραφικό παζάρι της Super League 2 η Παναχαϊκή και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, οι «κοκκινόμαυροι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Πλιάτσικα και του Χουάν Αλμπέρτο Λαρέα! Μάλιστα, δεν αποκλείεται τη Δευτέρα να πέσουν οι υπογραφές με τους δύο ποδοσφαιριστές, αν όλα κυλήσουν ομαλά.

Ο Πλιάτσικας αγωνιζόταν στη Λαμία, έχει περάσει από ΑΕΚ και από ομάδες του εξωτερικού και βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία (32 ετών). Επίσης, είναι διεθνείς με όλες τις Εθνικές, ενώ έχει 5 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών.

Ο Λαρέα είναι Αργεντίνος, 26 χρόνων, αμυντικός και αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τις προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε στην Κίλμες με την οποία είχε 32 συμμετοχές και δύο γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Φέρο Καρίλ Οέστε.

Διαβάστε επίσης

Back to top button