Στοίχημα

Δυάδα σε απόδοση 3.90 στο Euro 2020

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #Euro2020 #προγνωστικά #In2Sports #στοίχημα

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #Euro2020 #προγνωστικά #In2Sports #στοίχημα

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Η Ελβετία νίκησε 3-1 την Τουρκία στο Μπακού, κατέλαβε την τρίτη θέση του Α΄ ομίλου του EURO 2020 με τέσσερις βαθμούς και θα περιμένει την ολοκλήρωση των υπολοίπων γκρουπ, για να μάθει αν θα προκριθεί στη φάση των «16».

Ο Σεφέροβιτς στο 6΄ και ο Σακίρι στο 26΄ και στο 68΄ πέτυχαν τα γκολ των νικητών, που έχασαν στη διαφορά τερμάτων τη δεύτερη θέση από την Ουαλία. Ο Καχβετσί στο 62΄ σημείωσε το μοναδικό τέρμα των Τούρων στη διοργάνωση, από την οποία αποχωρούν χωρίς βαθμό.

Η Ιταλία είναι από τις ποιοτικότερες Εθνικές ομάδες της Ευρώπης και κατάκτησε πανηγυρικά την πρώτη θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας απόψε (και) της Ουαλίας, με 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης ήταν στο 39ο λεπτό μια από τις (πολλές) «αλλαγές» του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο Ματέο Πεσίνα.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Αντίπαλός της στις νοκ άουτ συναντήσεις της διοργάνωσης, στις 26 Ιουνίου (22:00) στο Γουέμπλεϊ, θα είναι η ομάδα που θα καταλάβει τη δεύτερη θέση στον Γ΄ όμιλο, δηλαδή μία από τις Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, κατά πάσα πιθανότητα μία από τις δύο τελευταίες, αφού οι πρωτοπόροι «οράνιε» δύσκολα θα απειληθούν στο τελευταίο παιχνίδι τους από τη Βόρεια Μακεδονία.

Mε δυο αναμετρήσεις θα ασχοληθούμε σήμερα από την τελευταία αγωνιστική για τον 3ο όμιλο. Στις 19:00 θα διεξαχθούν και τα δυο παιχνίδια, FYROM-Ολλανδία και Ουκρανία-Αυστρία.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button