Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό για να παραμείνει ο Σισέ!

Ο Ολυμπιακός θα έχει θέμα στα στόπερ του, μέχρι να έρθουν οι προσθήκες, κάτι που κάνει τον Σισέ να επιστρέφει και να μένει στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θα έχει θέμα στα στόπερ του, μέχρι να έρθουν οι προσθήκες, κάτι που κάνει τον Σισέ να επιστρέφει και να μένει στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Δεν έχει και τόσο νόημα να παίρνουμε τοις μετρητοίς ούτε τα «γύρισε για να φύγει», ούτε και τα «υπολογίζεται ξανά».

Σε παζάρι βρισκόμαστε, καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, τα πάντα, μα τα πάντα όμως, αλλάζουν ανά πασά ώρα και στιγμή.

Πόσο μάλλον όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», από την στιγμή που στόπερ στον Ολυμπιακό, ειδικά μετά τις εξελίξεις της υγείας του Μπα, είναι μετρημένοι.

Και ο Σισέ συνεπώς – γι’ αυτόν και ο λόγος – είναι απαραίτητος για τα καλοκαιρινά προκριματικά, τουλάχιστον μέχρι να διασφαλιστεί η συμμετοχή σε έναν από τούς δύο ομίλους (Champions ή Europa League).

Το αξιοσημείωτο, το ιδιαίτερο είναι το τι σημαίνει αυτό το «υπολογίζεται ξανά», αυτό το «μένει». Σε σχέση πάντα με τον ατζέντη του, τον Πιερ Ισά. Εκτός, αν άλλαξε και αυτός. Δεν ξέρω, λέω…

Υ.Γ. Εννοείται φυσικά πως τίποτα δεν αλλάζει ως προς την αναζήτηση στόπερ στον Ολυμπιακό. Ένας, τουλάχιστον, θα έρθει (για αντί-Σεμέδο). Αν μάλιστα ήταν να ποντάρω κάπου, θα πόνταρα στο over 1,5, αλλά ας ξεκινήσουμε με τα βασικά πρώτα και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε στην πορεία.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button