ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γράφουν ξανά για Μπεντινέλι και ΠΑΣ Λαμία!

Ξανά στο μεταγραφικό προσκήνιο του ΠΑΣ Λαμία, ο Τόμας Μπεντινέλι. #lamiafc #slgr #thomas_bedinelli #Απόλλων #ΠΑΣΛαμία

Ξανά στο μεταγραφικό προσκήνιο του ΠΑΣ Λαμία, ο Τόμας Μπεντινέλι. #lamiafc #slgr #thomas_bedinelli #Απόλλων #ΠΑΣΛαμία

Ο Τόμας Μπεντινέλι έχει συνδέσει το όνομα του εν Ελλάδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στον οποίο έχει συμπληρώσει ήδη τρεις σεζόν συνεχούς παρουσίας, αλλά το μέλλον του όλα δείχνουν πως δύσκολα θα συνεχιστεί στη Ριζούπολη… Στο παιχνίδι και η Λαμία!

Όχι πως δεν θέλει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να κρατήσει τον 28χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, το εναντίον, αλλά η περίπτωση του έχει μπει για τα καλά σε πλειστηριασμό. Διαδικασία, στην οποία φαίνεται πως δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί!

Γιατί το γράφουμε αυτό; Γιατί αν και ο Απόλλων Σμύρνης, σύμφωνα με πληροφορίες, του έχει καταθέσει πρόταση – υπέρβαση για διετές συμβόλαιο, ο λατινοαμερικάνος άσος είναι έτοιμος να… μετακομίσει προς Περιστέρι για λογαριασμό του Ατρόμητου, που μπήκε πολύ δυνατά στη διεκδίκηση του. Μοιραία το ενδιαφέρον αυτό ανέβασε το κασέ του Μπεντινέλι, παρά το γεγονός ότι είχε μια μάλλον μέτρια χρονιά πέρσι.

Η πρόσφορα των Περιστεριωτών, πάντως, εμφανίζεται -κατά πηγές από το περιβάλλον του παίκτη- να είναι λίγο ανώτερη αν όχι ίδια με αυτή του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά προφανώς και μετρούν κι άλλοι παράμετροι… Μια από αυτές είναι προφανώς και η σιγουριά από το τηλεοπτικό συμβόλαιο που έχει ο Ατρόμητος, που είναι μία από τις τρεις ΠΑΕ που έχουν ήδη κλειστή σύμβαση με τη Νοva και μοιραία αυτό αποτελεί αφενός συγκριτικό πλεονέκτημα για τις ομάδες που το έχουν κόντρα στους «άστεγους», που ήδη μιλούν στους κόλπους της Λίγκας για καταστάσεις αθέμητου ανταγωνισμού εξαιτίας της πρακτικής του συνδρομητικού καναλιού.

Ο Ατρόμητος, λοιπόν, έχει τον πρώτο λόγο και αν αυτό επιβεβαιωθεί θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά στα χρόνια του επαγγελματισμού ότι το σημαντικότερο όλων είναι τα χρήματα και όχι το δέσιμο με κάποια ομάδα (αυτό ισχύει στη Ριζούπολη για όσους ισχυρίζονται με τα βεβαιότητας ότι ο Μπεντινέλι πρωτίστως είναι δεμένος με τον Απόλλωνα Σμύρνης).

Ο πλειστηριασμός για τον Βραζιλιάνο άσο, πάντως, είχε και τρίτο διεκδικητή και ήταν η Λαμία, αλλά ο Ατρόμητος διαθέτει το ατού της παραμονής στην Αθήνα…

Και για να αντιληφθείτε το μέγεθος των προσφορών, μιλάμε για απολαβές κάπου κοντά στα 150.000 ευρώ ετησίως που έπεσαν στο τραπέζι απ’ όλους…

Η τελική έκβαση της διεκδίκησης του Μπεντινέλι αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα με τον Ατρόμητο να είναι το φαβορί και να ακολουθούν κατά σειρά Απόλλων Σμύρνης και Λαμία…

Πηγή: a-sports

Διαβάστε επίσης

Back to top button