Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προπηλακισμό από ανθρώπους ερασιτεχνικής ομάδας κατήγγειλε διαιτητής – Συνελήφθη ο πρόεδρος

Το επεισόδιο έγινε σε ερασιτεχνικό αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας στο γήπεδο της Μενεμένης – Αλληλομηνύθηκαν διαιτητής και πρόεδρος

Το επεισόδιο έγινε σε ερασιτεχνικό αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας στο γήπεδο της Μενεμένης – Αλληλομηνύθηκαν διαιτητής και πρόεδρος

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αστραπή Δενδροποτάμου και τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, για τη β’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, που έγινε χθες το απόγευμα σε γήπεδο της Μενεμένης.

Μετά τη λήξη του αγώνα, επικράτησε ένταση, ενώ οι γηπεδούχοι εξέφραζαν έντονα τα παράπονά τους στον διαιτητή, ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχθηκε προπηλακισμό, με συνέπεια την παρέμβαση της Αστυνομίας.

Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν συνολικά έξι άτομα και τελικώς προσήχθησαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο 57χρονος πρόεδρος της Αστραπής Δενδροποτάμου και ο 37χρονος διαιτητής. Έπειτα από εκατέρωθεν υποβολή εγκλήσεων, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν (κατά περίπτωση για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη, εξύβριση, ψευδή καταμήνυση και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις).

Κατόπιν προφορικής ενημέρωσης, ο εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο διαιτητής και να κρατηθεί ο πρόεδρος προκειμένου να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button