Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στόχος της ΑΕΚ είναι να έχει τον Τζαβέλλα στην Ολλανδία!

Στην Ένωση προσπαθούν από κοινού με τον διεθνή αμυντικό να κλείσουν άμεσα την εκκρεμότητα με την Αλάνιασπορ.

Στην Ένωση προσπαθούν από κοινού με τον διεθνή αμυντικό να κλείσουν άμεσα την εκκρεμότητα με την Αλάνιασπορ.

Η εβδομάδα που μπήκε έχει για την ΑΕΚ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις εξελίξεις με τον Γιώργο Τζαβέλλα, που είναι η νούμερο ένα επιλογή για την πρώτη σημαντική κίνηση της ομάδας στην άμυνα. Ο στόχος για τους ανθρώπους της Ένωσης είναι ο διεθνής αμυντικός να βρίσκεται στην πτήση με την οποία θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας την προσεχή Κυριακή (27/6) για τις Βρυξέλλες κι από κει για το Burg Haamstede, Zeeland στην Ολλανδία, που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όπως είναι γνωστό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Τζαβέλλα υπάρχει συμφωνία εδώ και μέρες. Και οι δύο πλευρές κινούνται πλέον προς την κατεύθυνση του να αποδεσμευθεί άμεσα από την Αλάνιασπορ. Η πλευρά της Ένωσης προσπαθεί για μια όσο το δυνατό πιο συμφέρουσα οικονομικά διευθέτηση, πέρα από την… κάθετη λύση της πληρωμής της ρήτρας αποδέσμευσης και μέσα στα επόμενα 24ωρα, θα ξεκαθαρίσει το ποια ακριβώς θα είναι η φόρμουλα βάσει της οποίας θα αποχωρήσει ο Γιώργος Τζαβέλλας από τον τουρκικό σύλλογο για να ενταχθεί στο δυναμικό της ΑΕΚ.

Όσον αφορά την άμυνα, αυτή την στιγμή όλη η προσπάθεια είναι για την περίπτωση του Έλληνα άσου, που είναι θεμελιώδης για τον σχεδιασμό των «κιτρινόμαυρων» στην άμυνα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button