Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Euro… Δυάδα στο 3.70 σε Λονδίνο και Γλασκώβη

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #Euro2020

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #Euro2020

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Την πρόκριση στους «16» του EURO 2020 για πρώτη φορά στην ιστορία της εξασφάλισε η Αυστρία, η οποία με γκολ του Μπαουμγκάρτνερ στο 21΄ νίκησε 1-0 την Ουκρανία στο Βουκουρέστι και κατέλαβε τη δεύτερη θέση του Γ΄ ομίλου.

H Aυστρία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, στις 26/6 στο Γουέμπλεϊ, αναζητώντας την υπέρβαση, ενώ η ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο έμεινε στους τρεις βαθμούς και θα περιμένει την ολοκλήρωση των υπολοίπων ομίλων, για να δει αν θα είναι μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων τρίτων που θα συνεχίσουν στα νοκ-άουτ.

Η Ολλανδία ολοκλήρωσε την Α΄ φάση του EURO 2020 έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση του Γ΄ ομίλου, επιβλήθηκαν 3-0 της FYROM με γκολ του Ντεπάι στο 24΄ και του Βαϊνάλντουμ στο 51΄ και στο 58΄ και περιμένουν πλέον να μάθουν τον αντίπαλό τους στη φάση των «16».

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Oι Δανοί συνέτριψαν με 4-1 (38΄ Ντάμσγκααρντ, 59΄ Πόουλσεν, 79΄ Κρίστενσεν, 82΄ Μάελε – 70΄ πεν. Τζιούμπα) στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης τους κάκιστους Ρώσους και πήραν πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση, δηλαδή στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο 26 Ιουνίου την Ουαλία, στο Άμστερνταμ.

Το Βέλγιο νίκησε και τη Φινλανδία με 2-0 (74΄ αυτογκόλ Χραντέτσκι, 81΄ Λουκάκου) στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του Β΄ ομίλου και με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κατάκτησε την πρώτη θέση με το απόλυτο των 9 βαθμών και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16», την Κυριακή 27 Ιουνίου στη Σεβίλλη.

Δυο αναμετρήσεις σήμερα με την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου. Κροατία-Σκωτία και Αγγλία-Τσεχία με τις δυο αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 22:00 σε Γλασκώβη και Λονδίνο αντίστοιχα.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button