Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Κουλιμπαλί προσέφερε ασθενοφόρα και φάρμακα για την πατρίδα του (pic & vid)

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση, καθώς προσέφερε δύο ασθενοφόρα και ένα πλοίο γεμάτο φάρμακα στην πατρίδα του.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί προχώρησε σε μία αξιέπαινη κίνηση, καθώς προσέφερε δύο ασθενοφόρα και ένα πλοίο γεμάτο φάρμακα στην πατρίδα του.

Τα 30 του χρόνια γιόρτασε την Δευτέρα (21/06) ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός της Νάπολι και αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Ο Κουλιμπαλί δεν διοργάνωσε κανένα πάρτι σε κάποιο πολυτελές σκάφος αλλά ούτε πέρασε ξένοιαστες στιγμές σε κάποιο τροπικό νησί. Θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλια του προσφέροντας σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μετά από πρωτοβουλία του έμπειρου στόπερ, την Κυριακή (20/06) αναχώρησε από τη Νάπολι ένα πλοίο με προορισμό τη Σενεγάλη, εφοδιασμένο με φάρμακα και βασικές ανάγκες, ενώ στην πατρίδα του μεταφέρθηκαν επίσης δύο ασθενοφόρα νοσοκομειακές στολές και απεριόριστες μάσκες.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Κουλιμπαλί δείχνει ότι είναι κάτι περισσότερο από ένας ποδοσφαιριστής. Στο παρελθόν και συγκεκριμένα όταν η πανδημία είχε προκαλέσει τεράστια οικονομικά προβλήματα στη Νότια Ιταλία, είχε βοηθήσει 500 ναπολιτάνικες οικογένειες, οργανώνοντας το δείπνο του Πάσχα.

 

 

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button