Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε απόδοση 4.70 στον 6ο όμιλο

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports για τα σημερινά ματς του Euro 2020.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports για τα σημερινά ματς του Euro 2020.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Η Αγγλία ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της στον Δ΄ όμιλο του EURO 2020, επικρατώντας στο Γουέμπλεϊ της Τσεχίας 1-0 με γκολ του Στέρλινγκ στο 12ο λεπτό, για την 3η και τελευταία αγωνιστική.

Οι Άγγλοι με 7 βαθμούς, κατέλαβαν την πρώτη θέση στο γκρουπ και θα παίξουν στις 29 Ιουνίου, στο Γουέμπλεϊ , με τον δεύτερο του ΣΤ΄ ομίλου (Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία). Οι Κροάτες τερμάτισαν δεύτεροι και θα παίξουν στις 28/6 στην Κοπεγχάγη, με τον δεύτερο του Ε΄ ομίλου.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Οι “παλιοί” με τους Λούκα Μόντριτς και Ιβάν Πέρισιτς- «καθάρισαν» για την Κροατία στη νίκη επί της Σκωτίας με 3-1 και την πρόκρισή της ως 2η απ’ τον Δ’ όμιλο του EURO 2020.

Η «Χρβάτσκα» ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχε σε μεγάλη βραδιά τους δύο ηγέτες της, έχοντας από ένα γκολ και από μία ασίστ. Έτσι και εκμεταλλευόμενη την ήττα της Τσεχίας απ’ την Αγγλία με 1-0, κάλυψε το χάντικαπ στα γκολ και πήρε το εισιτήριο για τους «16», τερματίζοντας στη 2η θέση πίσω απ’ τα «τρία λιοντάρια».

Τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα για τον 5ο και 6ο όμιλο με την τρίτη και τελευταία αγωνιστική. Στις 19:00 Σλοβακία-Ισπανία και Σουηδία-Πολωνία. Ενώ στις 22:00 Γερμανία-Ουγγαρία και Πορτογαλία-Γαλλία. Η στήλη σήμερα θα ασχοληθεί με τις αναμετρήσεις σε Βουδαπέστη και Μόναχο για τον 6ο όμιλο.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button