Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ενδιαφέρεται για Σφιντέρσκι η Μπολόνια»

Άκρως κολακευτικές αναφορές από την Ιταλία για λογαριασμό του Κάρολ Σφιντέρσκι, επισημαίνοντας πως βρίσκεται εκ νέου στα υπόψιν της Μπολόνια.

Άκρως κολακευτικές αναφορές από την Ιταλία για λογαριασμό του Κάρολ Σφιντέρσκι, επισημαίνοντας πως βρίσκεται εκ νέου στα υπόψιν της Μπολόνια.

Το περασμένο Γενάρη δεν ήταν κοινό μυστικό πως η Μπολόνια ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι. Τα δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα έκαναν λόγο για ασφυκτικό πρέσινγκ των Ιταλών στον Πολωνό ποδοσφαιριστή, ωστόσο, η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ δεν επήλθε ποτέ κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι επιτελείς της Μπολόνια μετέθεσαν την υπόθεση για το καλοκαίρι και φαίνεται πως «ξαναχτυπούν» για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ που αρέσει ιδιαιτέρως και μέσα από τις εμφανίσεις του με την Εθνική Πολωνίας.

Με τίτλο: «Ο Κάρολ Σφιντέρσκι στα υπόψιν της Μπολόνια», οι Ιταλοί σημειώνουν πως: «Μέχρι τώρα με τον ΠΑΟΚ ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει παίξει 105 παιχνίδια, σκοράροντας 31 γκολ και μοιράζοντας 11 ασιστ. Στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα ήταν σε λίστες αρκετών ιταλικών συλλόγων, συμπεριλαμβανομένης και της Μπολόνια, που θα μπορούσε να τον σκεφτεί και ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι φαίνεται να έχει το σωστό προφίλ για την ενίσχυση πρώτης γραμμής στην επίθεση μιας ομάδας χαμηλής κατάταξης της Serie A που θα δώσουν μάχη για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η φυσική του ικανότητα του επιτρέπει να είναι χρήσιμος ακόμη και σε αμυντική φάση, δίνοντας βοήθειες, ενώ αποφεύγει τα σημαντικά λάθη. Τακτικά μπορεί να παίξει τόσο με άλλον φορ, όσο και ως ο μοναδικός επιθετικός.

Σε κάθε περίπτωση, τα χαρακτηριστικά του τον καθιστούν ιδανικό για σχηματισμό 4-2-3-1 ή εναλλακτικά των 4-3-3 και 3-4-3, σχήματα που του επιτρέπουν να εκμεταλλευτεί τις τεχνικές και φυσικές του δεξιότητες».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button