ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η περίπτωση του Μαζουλουξή και το who is who του ποδοσφαιριστή! (pics+vid)

Ένα ακόμη μεταγραφικό «χτύπημα» από τον ΠΑΣ Λαμία, αλλά αυτή τη φορά στην άμυνα. Το who is who του Κυριάκου Μαζουλουξή από το LamiaSports.

Ένα ακόμη μεταγραφικό «χτύπημα» από τον ΠΑΣ Λαμία, αλλά αυτή τη φορά στην άμυνα. Το who is who του Κυριάκου Μαζουλουξή από το LamiaSports.

Ποιος είναι όμως ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, που η περίπτωσή του θυμίζει αρκετά αυτή του Κώστα Προβυδάκη;

Το LamiaSports έψαξε και βρήκε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το who is who αφιέρωμα Κυριάκου Μαζουλουξή.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΖΟΥΛΟΥΞΗΣ

 

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μαζουλουξής, είναι 24 ετών (1η Μαΐου 1997), έχει ύψος 1,83μ. και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί η φυσική του θέση να είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, ο Μαζουλουξής έχει αγωνιστεί και δεξιός μπακ αλλά και ως αμυντικό χαφ.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από την ομάδα Κ20 του Άρη, όπου κατάφερε να ανέβει και στην πρώτη ομάδα όπου σημείωσε μόλις 2 εμφανίσεις.

Τον Ιούλιο του 2016 ο Θεσσαλονικιός αμυντικός άφησε την Ελλάδα για το Βέλγιο και την Lierse SK. Η προσπάθειά του αυτή δεν στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς έπαιξε σε μόλις 4 αγώνες με την βελγική ομάδα.

Για τον λόγο αυτό, το 2017 αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και αυτή τη φορά να αγωνιστεί για τον Εργοτέλη. Από το 2017 λοιπόν έως και σήμερα, ο Μαζουλουξής συμπλήρωσε 84 αγώνες με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Δείτε ένα βίντεο με τον Κυριάκο Μαζουλουξή:

Διαβάστε επίσης

Back to top button