Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κούγιας: «Απίστευτο ποδοσφαιρικό… παλτό ο Τρούγιτς»

Πυρά του Σέρβου παίκτη προς τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, ο οποίος απάντησε σε έντονο ύφος.

Πυρά του Σέρβου παίκτη προς τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, ο οποίος απάντησε σε έντονο ύφος.

Προέκυψε γερή κόντρα την Τρίτη (22/6) στην ΑΕΛ ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Νίκολα Τρούγιτς.

Ο Σέρβος παίκτης έβαλε κατά του μεγαλομετόχου των «βυσσινί» για λεφτά που αναφέρει ότι δεν πήρε, για να έρθει η απάντηση του ισχυρού άνδρα των Θεσσαλών, που τον χαρακτήρισε και πάλι «παλτό».

Ο Τρούγιτς, μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία», είπε: «Λοιπόν, δεν γνωρίζω από πού να αρχίσω. Δεν είχα πρόθεση να δημοσιοποιήσω τα γεγονότα, παρόλο που ο κύριος Κούγιας με προσέβαλε αρκετές φορές μέχρι τώρα. Έχει πει πολλά ψέματα μέχρι σήμερα, χωρίς εγώ να τον μηνύσω για την αποπομπή μου από την ομάδα και για δηλώσεις του πως είμαι κακός άνθρωπος. Αυτή τη φορά, επειδή κέρδισα το δικαστήριο για τις οφειλές 5 μηνών παρόλο που έχω οικογένεια και δύο μικρά παιδιά τα οποία πρέπει να φροντίσω, χρήματα για τα οποία έδωσα το 200% και στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Η πρώτη μου επαφή ήταν με τον κύριο Κούγια. Μου τηλεφώνησε πρώτα και μου ζήτησε να έρθω. Μετά από αυτό συνάντησα τον προπονητή Γρηγορίου. Όταν κλήθηκα στην ομάδα και παρέθεσα την τιμή και τις λεπτομέρειες του συμβολαίου μου, ο κύριος Κούγιας συμφώνησε. Κανείς δεν τον πίεσε και ποτέ δεν παραπονέθηκε για αυτά και τώρα λέει ψέματα για τις 300.000, πράγμα το οποίο δεν είναι σωστό, καθώς δεν λάμβανα τους μισθούς του συμβολαίου μου ούτε το αυτοκίνητο για μένα και την οικογένειά μου όπως είχαμε συμφωνήσει βάσει συμβολαίου, το οποίο ήταν για δύο χρόνια και όχι για τρία.

Το πρώτο έτος 90.000 ευρώ και το δεύτερο 110.000 ευρώ για 8 μήνες πήρα τρεις μισθούς. Έχω μία οικογένεια να φροντίσω, δεν ήρθα να παίξω δωρεάν και για κάποιον που μου φέρεται σκ… Συμφωνώ πως τα πρώτα παιχνίδια δεν σκόραρα, παρόλα αυτά θεωρώ πως έπαιξα καλά υπό τις οδηγίες του κυρίου Γρηγορίου. Ήμουν πολύ κοντά στο να σκοράρω αλλά από το πουθενά έδιωξαν τον προπονητή και η ομάδα κλονίστηκε και έχασε το πάθος της. Έπειτα από αυτό το γεγονός έφερνε και έδιωχνε προπονητές και παίκτες κάθε δύο εβδομάδες.

Δεν έχω ξαναδεί στην καριέρα μου να λύνονται συμβόλαια πέντε παικτών μεσούσης της σεζόν τον Νοέμβριο. Ήμασταν χαμένοι και δεν είχαμε συνέχεια, καθώς δεν υπήρχε ένας σταθερός προπονητής και σταθερές τακτικές. Έμπαινε στα αποδυτήρια και φώναζε κάθε φορά, κάποια στιγμή υπήρξε επεισόδιο εναντίον ενός παίκτη ο οποίος μετά από λίγο αποχώρησε από την ομάδα. Σε εκείνο το σημείο εκδιώχθηκα και εγώ από την ομάδα, χωρίς να καταλάβω το λόγο. Οι συμπαίκτες μου δεν το πίστευαν και αντέδρασαν στην απόφαση αυτή λέγοντας πως δεν το αξίζω αυτό.

Προπονούμουν δύο εβδομάδες μόνος, χωρίς να με πάρει κάποιος από το club τηλέφωνο να μου πει, έλα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από σένα, θα σε πληρώσουμε μέχρι σήμερα και φεύγεις. Σε αυτό το χρονικό σημείο μου όφειλαν ήδη δυόμισι μισθούς. Στο μεσοδιάστημα, ήρθε στην ομάδα νέος προπονητής, ο οποίος με ζήτησε πίσω, λέγοντας πως με χρειάζεται και να κάνουμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα, δηλαδή να ξεχάσω ότι μου φέρθηκαν φρικτά, επειδή η ομάδα ήταν σε άσχημη βαθμολογική θέση και δεν υπήρχαν αρκετοί παίκτες καθώς είχαν εκδιωχθεί.

Επαναλαμβάνω, δεν έχω ξαναδεί στην καριέρα μου να με διώχνουν μεσούσης της σεζόν και να ψεύδονται ότι δεν προπονούμαι σωστά. Ο κ. Γρηγορίου είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής, αφού είδαμε ότι πήρε μία ομάδα σε χειρότερη θέση από την ΑΕΛ και κατάφερε να τη σώσει, ενώ η ΑΕΛ υποβιβάστηκε από λάθος χειρισμούς και αποφάσεις ενός ανθρώπου.

Λυπάμαι πραγματικά πολύ, επειδή η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία γεγονός που συνειδητοποίησα αμέσως μόλις ήρθα στην πόλη της Λάρισας και γνώρισα τόσους εξαιρετικούς ανθρώπους και φιλάθλους της. Ελπίζω να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν καθώς οι άνθρωποι που την υποστηρίζουν το αξίζουν. Όσο για μένα, είμαι ελεύθερος αυτή τη στιγμή και περιμένω την καλύτερη επιλογή. Αυτή τη φορά θα διαλέξω πιο σοφά».

Από την πλευρά του, ο Αλ. Κούγιας, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ, ανέφερε: «Πληροφορήθηκα ότι ένα από τα μεγαλύτερα “παλτά” που ήρθαν στην ΑΕΛ επί εποχής Γρηγορίου, ο Nikola Trujic, ο οποίος σε 33 επίσημα παιχνίδια αγωνίσθηκε ως κυνηγός 800 μόνο λεπτά από τα 3000 λεπτά που αγωνίσθηκαν οι συμπαίκτες του και που σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, είτε αντικαταστάθηκε, είτε έπαιξε ελάχιστα λεπτά χωρίς έστω και μία τελική στο τέρμα, εκτός από μία τελική την πρώτη αγωνιστική με τον Απόλλων που σε άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, τόλμησε να κάνει δηλώσεις εναντίον μου, γιατί τον έδιωξα και επειδή δεν έφευγε σταμάτησα να τον πληρώνω για να κάνει προσφυγή και να φύγει από τα αποδυτήρια, όπου μόνο ζημιά έκανε εκθειάζοντας συγχρόνως αυτόν που τον έφερε και τον έβαζε να παίζει τον Γρηγορίου.

Η απάντηση είναι μία:

Υπάρχει ποδοσφαιριστής που μέσα σε δέκα μήνες τον έδιωξαν και από τις τρεις ομάδες που είχε συμβόλαιο; Μπορεί να απαντήσουν ο Trujic και ο Γρηγορίου που τον έφερε;

Αφού είναι τόσο καλός ποδοσφαιριστής και εγώ τον έδιωξα άδικα για ποιο λόγο τον έδιωξαν το προηγούμενο καλοκαίρι από την Debreceni της Ουγγαρίας και για ποιο λόγο από τότε που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ στις 21/3/2021, δεν βρήκε καμία ομάδα, ούτε στο Πακιστάν για να τους πιάσει κορόιδο;

Δυστυχώς εμπιστεύτηκα τον Γρηγορίου και για 800 λεπτά συμμετοχής πλήρωσα αυτό το απίστευτα ποδοσφαιρικό “παλτό” 135.000€ συν τα δικαιώματα των manager του. Λυπάμαι ιδιαίτερα που με τόση ευκολία και χωρίς καν να διασταυρώσουν τις δηλώσεις του και χωρίς να ακούσουν και την άλλη πλευρά, βρέθηκε δημοσιογράφος που δημοσιοποίησε αυτά τα απίστευτα ψέματα που είπε χωρίς να του κάνει τις στοιχειώδεις ερωτήσεις που έπρεπε να του κάνει».

πηγή: a-sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button