Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κουλούρης: «Δεν με σεβάστηκε η Τουλούζ»

Ο 25χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στον παραγκωνισμό του από τη γαλλική ομάδα και στις απαντήσεις που δεν πήρε ποτέ από τη διοίκηση της Τουλούζ.

Ο 25χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στον παραγκωνισμό του από τη γαλλική ομάδα και στις απαντήσεις που δεν πήρε ποτέ από τη διοίκηση της Τουλούζ.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα για χάρη του Ατρόμητου γύρισε έπειτα από δύο χρόνια ο Ευθύμης Κουλούρης. Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ο 25χρονος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα «lesviolets.com» και τόνισε ότι ο σύλλογος δεν τον σεβάστηκε και του συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα. Όπως είπε, ποτέ δεν έλαβε απάντηση για τον παραγκωνισμό του παρότι πήγαινε πρώτος και έφευγε τελευταίος από την προπόνηση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Πάντα θα αγαπώ τους οπαδούς της Τουλούζ. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα άνοιξαν την αγκαλιά τους. Θα θυμάμαι πάντα το πολύ καλό ξεκίνημα τη σεζόν 2019-20. Όλοι μου συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Μου έδωσε μεγάλη χαρά να βλέπω ελληνικές σημαίες στο γήπεδο. Ένιωθα σαν στο σπίτι μου, αλλά για να πω την αλήθεια τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν, αλλά αντίθετα ο σύλλογος μου συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα. Πήραν μία απόφαση χωρίς κανέναν λόγο και όταν ρώτησα τους υπεύθυνους να μου δώσουν μία εξήγηση για τον παραγκωνισμό μου, δεν πήρα ποτέ απάντηση. Μέσα σε ένα βράδυ βρήκα τον εαυτό μου εκτός ομάδας, χωρίς να μπορώ να δώσω τα πάντα γι’ αυτή. Σε ένα βράδυ… Κάθε πρωί έβρισκα τον εαυτό μου να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα χωρίς κανέναν λόγο. Ακόμα, όμως και τότε ήμουν ο πρώτος που έφτανε στην προπόνηση και ο τελευταίος που έφευγε.

Οι σχέσεις μου με τους συμπαίκτες μου ήταν πάντα οι καλύτερες και όλοι μου έκαναν την ίδια ερώτηση. «Γιατί; Τι συνέβη;». Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα, ούτε στους συμπαίκτες μου, ούτε στον προπονητή. Σεβάστηκα την επιλογή αυτή. Σεβάστηκα το σήμα της ομάδας που μου προσέφερε ένα συμβόλαιο. Από την άλλη πλευρά ο σύλλογος δεν με σεβάστηκε καθόλου. Θέλω να στείλω μια τεράστια αγκαλιά στον κόσμο της Τουλούζ. Θέλω η ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου αξίζει, γιατί η θέση της δεν είναι η δεύτερη κατηγορία».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button