Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πάει για την σούπερ έκπληξη με Ζόρντι Άλμα η Ίντερ!

Την μεγάλη έκπληξη με την απόκτηση του Ζόρντι Άλμπα από την Μπαρτσελόνα, θα επιχειρήσει να κάνει η Ίντερ.

Την μεγάλη έκπληξη με την απόκτηση του Ζόρντι Άλμπα από την Μπαρτσελόνα, θα επιχειρήσει να κάνει η Ίντερ.

Η Ίντερ μετά την απόκτηση του Χακάν Τσαλχάνογλου, συνεχίζει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση του ρόστερ, ενόψει της νέας σεζόν.

Γι’ αυτό και σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», εξετάζει περιπτώσεις για την άμυνά της. Μία από αυτές η οποία βρίσκεται και σε προχωρημένο στάδιο, είναι αυτή του Ζόρντι Άλμπα.

Ο 32χρονος αριστερός οπισθοφύλακας δεσμεύεται με την Μπαρτσελόνα έως τον Ιούνιο του 2024, αλλά στην Ίντερ πιστεύουν πως με μία ελκυστική πρόταση μπορούν να πείσουν τους «μπλαουγκράνα» για την παραχώρηση του. Οπως τονίζει άλλωστε, το ισπανικό δημοσίευμα οι Καταλανοί δεν είναι αρνητικοί στο να πουν το πολυπόθητο «ναι» στους «νερατζούρι» αρκεί μαζί με την οικονομική πρόταση να υπάρξουν και έμψυχα ανταλλάγματα.

Μπορεί να μην έχει πέσει ακόμα στο τραπέζι, αλλά θυμίζουμε ότι διακαής πόθος του Τζουάν Λαπόρτα είναι η απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες. Γι’ αυτό και δεν αποκλείεται η Μπάρτσα να ζητήσει τον Αργεντινό επιθετικό προκειμένου να παραχωρήσει στην Ίντερ τον Ζόρντι Άλμπα, συν ένα χρηματικό ποσό.

Η ιταλική ομάδα πάντως διαθέτει για την αριστερή πλευρά της άμυνας της, τους Αλεξάντερ Κολάροφ (35 ετών) και Άσλεϊ Γιανγκ (36 ετών, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε χτυπήσει ξανά την πόρτα της Μπαρτσελόνα, αλλά για τον Τζούνιορ Φίρπο, ο οποίος τελικά παρέμεινε κάτοικος Βαρκελώνης.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button