Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τρούγιτς: «Λέει ψέματα ο Κούγιας, εξαιρετικός άνθρωπος ο Γρηγορίου»

«Ο κύριος Γρηγορίου είναι εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής» σημείωσε στις δηλώσεις του ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκολα Τρούγιτς.

«Ο κύριος Γρηγορίου είναι εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής» σημείωσε στις δηλώσεις του ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκολα Τρούγιτς.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής έδωσε τη δική του διάσταση για τα όσα συνέβησαν τη χρονιά που πέρασε στην ΑΕΛ.

Ο Κούγιας τον αποκάλεσε «παλτό», ο Τρούγιτς έκανε προσφυγή και δικαιώθηκε. Ευνόητο οτι το διαζύγιο των «βυσσινί» με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή μόνο «βελούδινο» δεν ήταν.

Ο Νίκολα Τρούγιτς μιλώντας στην «Ελευθερία» έδωσε τη δική του διάσταση, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο Κούγιας.

«Λοιπόν, δεν γνωρίζω από πού να αρχίσω. Δεν είχα πρόθεση να δημοσιοποιήσω τα γεγονότα παρόλο που ο κύριος Κούγιας με προσέβαλε αρκετές φορές μέχρι τώρα. Έχει πει πολλά ψέματα μέχρι σήμερα, χωρίς εγώ να τον μηνύσω για την αποπομπή μου από την ομάδα και για δηλώσεις του πως είμαι κακός άνθρωπος. Αυτήν τη φορά, επειδή κέρδισα το δικαστήριο για τις οφειλές 5 μηνών, παρόλο που έχω οικογένεια και δύο μικρά παιδιά τα οποία πρέπει να φροντίσω, χρήματα για τα οποία έδωσα το 200% μου και στις προπονήσεις και στους αγώνες».

Για να προσθέσει: «Η πρώτη μου επαφή ήταν με τον κ. Κούγια. Μου τηλεφώνησε πρώτα και μου ζήτησε να έρθω, μετά από αυτό συνάντησα τον προπονητή Γρηγορίου. Όταν κλήθηκα στην ομάδα, και παρέθεσα την τιμή και τις λεπτομέρειες του συμβολαίου μου, ο κύριος Κούγιας συμφώνησε. Κανείς δεν τον πίεσε και ποτέ δεν παραπονέθηκε για αυτά, και τώρα λέει ψέματα για τις 300.000, πράγμα το οποίο δεν είναι σωστό, καθώς δεν λάμβανα τους μισθούς του συμβολαίου μου, ούτε το αυτοκίνητο για μένα και την οικογένειά μου, όπως είχαμε συμφωνήσει βάσει συμβολαίου, το οποίο ήταν για 2 χρόνια και όχι για 3. Πρώτο έτος 90.000 ευρώ και δεύτερο 110.000 και για 8 μήνες πήρα 3 μισθούς. Έχω μια οικογένεια να φροντίσω, δεν ήρθα να παίξω δωρεάν και για κάποιον που μου φέρεται σκ…».

Σχετικά με την απόδοσή του: «Συμφωνώ πως στα πρώτα παιχνίδια δεν σκόραρα, παρόλαυτα θεωρώ πως έπαιξα καλά υπό τις οδηγίες του κυρίου Γρηγορίου. Ήμουν πολύ κοντά στο να σκοράρω, αλλά από το πουθενά άλλαξε ο προπονητής και η ομάδα κλονίστηκε και έχασε το πάθος της.

Έπειτα από αυτό το γεγονός, έφερνε και έδιωχνε προπονητές και παίκτες κάθε δύο εβδομάδες. Δεν έχω ξαναδεί στην καριέρα μου να λύνονται συμβόλαια πέντε παικτών μεσούσης της σεζόν, τον Νοέμβριο. Ήμασταν «χαμένοι» και δεν είχαμε συνέχεια, καθώς δεν υπήρχε ένας σταθερός προπονητής και σταθερές τακτικές. Έμπαινε στα αποδυτήρια και φώναζε κάθε φορά. Κάποια στιγμή υπήρξε επεισόδιο εναντίον ενός παίκτη, ο οποίος μετά από λίγο αποχώρησε από την ομάδα. Σε εκείνο το σημείο εκδιώχθηκα και εγώ από την ομάδα χωρίς να καταλάβω τον λόγο. Οι συμπαίκτες μου δεν το πίστευαν και αντέδρασαν στην απόφαση αυτή λέγοντας πως δεν το αξίζω αυτό. Προπονούμουν 2 εβδομάδες μόνος, χωρίς να με πάρει κάποιος από το κλαμπ τηλέφωνο να μου πει «έλα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από σένα, θα σε πληρώσουμε μέχρι σήμερα και φεύγεις».

Σε αυτό το χρονικό σημείο μού όφειλαν ήδη δυόμισι μισθούς. Στο μεσοδιάστημα, ήρθε στην ομάδα νέος προπονητής, ο οποίος με ζήτησε πίσω λέγοντας πως με χρειάζεται και να κάνουμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα, δηλαδή να ξεχάσω ότι μου φέρθηκαν φρικτά, επειδή η ομάδα ήταν σε άσχημη βαθμολογική θέση και δεν υπήρχαν αρκετοί παίκτες, καθώς είχαν εκδιωχθεί. Επαναλαμβάνω, δεν έχω ξαναδεί στην καριέρα μου να με διώχνουν μεσούσης της σεζόν και να ψεύδονται ότι δεν προπονούμαι σωστά, κ.λπ.».

Ο Τρούγιτς αναφέρθηκε και στον Γρηγορίου λέγοντας: «Ο κύριος Γρηγορίου είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής, αφού είδαμε ότι πήρε μια ομάδα σε χειρότερη θέση από την ΑΕΛ και κατάφερε να τη σώσει, ενώ η ΑΕΛ υποβιβάστηκε από λάθος χειρισμούς και αποφάσεις ενός ανθρώπου».

Κλείνοντας είπε: «Λυπάμαι πραγματικά πολύ, επειδή η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία, γεγονός που συνειδητοποίησα αμέσως μόλις ήρθα στην πόλη της Λάρισας και γνώρισα τόσους εξαιρετικούς ανθρώπους και φιλάθλους της. Ελπίζω να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν, καθώς οι άνθρωποι που την υποστηρίζουν το αξίζουν. Όσο για μένα, είμαι ελεύθερος αυτήν τη στιγμή και περιμένω την καλύτερη επιλογή. Αυτήν τη φορά θα διαλέξω πιο σοφά».

Πηγή: eleftheria.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button